Bred Pit i Anđelina Džoli godinama su na sudu oko dece, međutim, čini se da se agoniji konačno nazire kraj zahvaljujući odluci glumca da odustane od zajedničkog starateljstva.

Izvor za Daily Mail rekao je, da je par koji se sudi još od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno bliže završetku pravne drame.

Iako je Bred prvobitno tražio zajedničko starateljstvo u vezi njihove dece, izvor sada tvrdi da glumac to više ne zahteva. To znači da će Anđelina zadržati starateljstvo, a on će imati prava na posete.

Bred Pit i Anđelina uskoro završavaju suđenje.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Ova odluka bila je šok za mnoge, ako se uzmu u obzir svi njegovi pokušaji da svoj obraz "očisti" od ljage koja je bačena. On je u javnosti bio okarakterisan kao zlostavljač i loš otac, naročito nakon što se saznalo za porodični prljav veš i loše odnose sa troje dece.

Sve je počelo sukobom u avionu nakon čega je i usledio razvod Anđeline i Breda. Par se posvađao, a glumac je nasrnuo u jednom trenutku na suprugu i udario je.

Svađa je kulminirala kada joj je rekao da njen usvojeni sin Medoks "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu". Uvreda je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Anđelina se posvađala sa Pitom zbog Medoksa.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Nakon toga ga je i drugi sin Paks javno izvređao nazvavši ga "najvećim đubretom" i "najgorim ocem", a onda se i usvojena ćerka Zahara javno odrekla prezimena slavnog oca, predstavivši se kao Zahara Džoli prilikom inicijacije u sestrinstvo na koledžu.

PAks je javno izvređao oca.
Instagram 

Pitu nije išlo u korist ni to što se stekao utisak da on nije ni imao pojma da je njegova ćerka uopšte i upisala fakultet, a godinama se šuška da uopšte ne viđa decu, pogotovo od kako je sa Ines Ramon u vezi kojoj, kako mnogi komentarišu "glumi tatu".

Bred sa novom devojkom.
Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, nakon haosa sa decom progovorio je i brat Anđeline Džoli, a onda i bivši telohranitelj kojeg su njihova deca zvala "tata" i koji im je dugo bio jedina očinska figura.

Pročitajte još: DECA GA SE ODREKLA PA U KUĆU USELIO 30 GODINA MLAĐU: Pit saznao ko su PRAVI OČEVI sinova i ćerki i otpisao naslednike?

Isto je kasnije tvrdio i Džejms Hejven, koji je priznao da je svesno svoju karijeru stavio na "hold" kako bi se našao svojim sestrićima, kojima je takođe poput oca.

Šuškalo se da su ova priznanja povredila Breda Pita, te da je svestan da dok nije u životima dece neko drugi im je "pravi otac". Zbog svega, ljudi su uvereni da će tek sada odnos glumca i dece zahladneti, te da su veliki izgledi da nikada ne uspostave kontakt, a ima i onih koji smatraju da će sa Ramon stvoriti novu porodicu i početi ispočetka.

Pool39/face to face / Face to Face / Profimedia, Terma/SL / Backgrid USA / Profimedia Bred Pit i njegova nova devojka Ines de Ramon

Bonus video:

Bred Pit Instagram/drjb.aesthetics

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!