Svako od nas napravio je neku grešku u životu i tu nema izuzetka, međutim, čini se da ista pravila ne važe za obične "smrtnike" i poznate. Kada je reč o slavnima, svaki njihov postupak dodatno se gleda pod lupom, te im se greške trljaju na nos i zapravo nikada ne zaboravljaju.

To je posebno osetila na svojoj koži Anđelina Džoli oko koje se "lome koplja" godinama. Dok su neki mišljenja da "vuk dlaku menja ali ćud nikad", te da "džabe sebe predstavlja kao sveticu kada je sve u njenom životu laž", ima i onih koji smatraju da je slavna lepotica "odavno okajala grehe", te da je "nečuveno da joj se sudi za nešto što se desilo davno"

Anđelina Džoli je uvek na udaru kritika.
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog za neke skorašnje loše komentare je i čitava situacija sa Bredom Pitom, s obzirom da se njihov razvod pretvorio u jedan od najprljavijih, a niskih udaraca bilo je sa obe strane. 

Siže je takav da se Pit godinama ne može videti sa decom, dok se Anđelina može videti jedino sa njima, kao da drugih prijatelja nema. Bilo je komentara da glumica zapravo i nema prijatelje, s obzirom da su mnoge žene uplašene da će im uzeti muževe, kao što je to radila u prošlosti. 

Anđelina Džoli uvek je samo sa decom.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, razlog zašto je Anđelina gotovo uvek samo sa decom slama srca. Glumica je o svemu progovorila za Vogue, i prvi put nakon dužeg vremena otvorila dušu o godinama iza nje. 

Jedina stvar zbog koje nikad nije žalila je trenutak kada je postala majka. U svom nikada iskrenijem intervjuu za ovaj poznati magazin priznala je da ju je to što je samohrana majka zapravo spasilo od toga da potone. Otkrila je da se fokusirala na odgajanje svoje dece nakon razvoda od supruga i smatra da ju je upravo to guralo napred svih ovih godina.

"Imala sam 26 kada sam postala majka. Moj celokupan život se promenio. To što sam dobila decu me spasilo, ali i naučilo nekim novim stvarima. Uverena sam da bi završila na dnu da nisam odlučila živeti zbog njih. Oni su bolji od mene, a to i želiš od dece."

Njenom braku s Bred Pitom došao je kraj 2016., nakon 12 godina zajedničkog života, a zajedno imaju šestoro dece - Medoksa (22), Paksa (19), Zaharu (18), Šajlo (17) i blizance Vivien i Noksa (15).

"Poslednjih dana sam malo tužna. Pokušavam shvatiti ko sam zapravo ja sa svojih 48 godina. Očigledno prolazim kroz neku tranziciju, promenu. Ne osećam da sam poslednju deceniju ono što ja jesam, a to nisam želela", dodala je Anđelina ne otkrivajući previše, ali implicirajući kako su prethodne godine bile izuzetno kompleksne za njenu porodicu.

"Mnogo toga je trebalo zaceliti. Još uvek se tražimo", zaključila je glumica koja krasi izdanje Vogue-a za novembar 2023. godinu. Ovaj intervju joj je poslužio kao odlična prilika da promoviše svoju modnu kompaniju nazvanu jednostavno - Atelier Jolie.

“Ne želim da budem velika modna dizajnerka, želim da napravim modnu kuću za druge ljude, da oni to postanu. Nadam se da ću promeniti mnoge aspekte svog života. A ovo je onaj okrenut napred". Poručila je da želi da njen brend inspiriše žene da se "osećaju dovoljno snažno da pokažu i svoju nežnu, osetljivu stranu" - što njoj ranije nije bilo lako.

"Nakon što sam prošla kroz težak period u kojem sam bila povređena, terapeut me pitao da li bih pokušala nositi lepršavu odeću. Zvuči glupo, ali pretpostavila sam da će me pantalone i čizme predstaviti kao snažniju osobu." prenosi Tportal.hr. 

Nažalost, iako je njen intervju izazvao mnogo saosećanja, u isti mah je doveo i do negativnih komentara. "Ne možeš čitavog života da činiš loše stvari i pravdaš se da ne znaš bolje, odrasla si žena", "Stigle je suze svih koje je povredila. Naravno da karma udara jako", samo je delić koji se mogao pročitati.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

d