Anđelina Džoli i njena najmlađa ćerka Vivijen uslikane su u Njujorku, malo pred premijeru brodvejske pozorišne predstave "The Outsiders". Glumica je bila u crnom od glave do pete, a činilo se da su i ona i 15-godišnjakinja bile veoma neraspoložene zbog prisustva paparaca. 

Doduše, u poslednje vreme, svaki put kada bi paparaci fotografisali Anđelinu, ona je bila u lošem raspoloženju, bez osmeha, a u nekoliko navrata je i iznenadila se umornim, ispijenim licem. 

Anđelina Džoli je uslikana ispijena.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Gotovo uvek je samo sa decom, a ukoliko bi bila i uslikana sa ljudima, to bi bili poslovni saradnici. Zbog svega se smatra da Anđelina gotovo nema prijatelje pošto godinama nije bila u javnosti ni sa jednom bliskom osobom, a da nije njen partner ili neko od dece. 

Anđelina Džoli uvek je sa decom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vlada mišljenje da Anđelina nema prijatelje i jer je poznata kao neko ko je često bio treći u vezama. Više puta je rasturila veze koleginicama i "drugaricama" i udarala veoma nisko, zbog čega je u Holivudu ne vole, a obične "smrtnice" često su zastrašene njenom lepotom zbog koje, navodno, može da ima koga poželi, barem tako smatraju mnogi. 

Anđelina Džoli nema prijatelje i druži se samo sa ćerkama.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jedini put kada je Anđelina uhvaćena da se sa nekim druži, bilo je kada su je paparaci uslikali ispred ulaza u zgradu u kojoj živi njen prvi suprug Džoni Li Miler. 

Anđelina Džoli ispred zgrade bivšeg muža.
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, u jednom trenutku se pisalo i o strogim pravilima koje Anđelina ima kao majka, te je tako deci branila da idu na dečije zabave kod drugara, a prijatelji su mogli da dođu samo kod njih. 

Čak i kada je Šajlo u jednom trenutku uhvaćena sa drugaricama sa plesa, činilo se da se Anđelina postarala da se više takve stvari ne događaju, te tinejdžerku od tada možemo videti samo sa sestrom Zaharom, a mnogi su povezali i njeno brijanje glave kao bunt protiv "režima" Džolijeve.

Šajlo sa drugaricom.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega je jasno zašto su njeni sinovi odlučili da se školuju čak u drugoj zemlji, kako bi imali što normalniju mladost i uopšteno, društveni život.

Šajlo je navodno obrijala glavu zbog Anđeline.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Anđelinin fokus je isključivo na deci koja su tu, a koliko su njene stege jake, svedoči i odluka da zaposli svoju 15-godišnju ćerku Vivijen. Glumica prvi put režira predstavu na Brodveju, i iako bi bilo lako pomisliti da će za ovako prestižan projekat angažovati iskusne ljude, kao svoje asistente, ona je ovu poziciju dodelila upravo ćerki. 

"Ona me podseća na moju majku Vivijen, jer ne želi da bude u centru pažnje, već da podržava druge kreativne ljude. Ozbiljna je i promišljena kada je pozorište u pitanju i razume na koji način može da doprinese projektu", saopštila je kratko Anđelina.

Vivijen je asistent Anđelini.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mjuzikl je zasnovan na romanu S. E. Hinton i istoimenom filmu Frensisa Forda Kopole iz 1983. godine. Tada je "pola" mladog Holivuda igralo u priči o odrastanju - Tom Kruz, Rob Lou, Patrik Svejzi, Ralf Makio, Met Dilon i Dajen Lejn samo su neka od imena. Priča prati dve rivalske tinejdžerske bande u ruralnoj Oklahomi.

Pogledajte trejler filma iz 1983. godine!

Ipak, ma koliko da je devojčica zainteresovana da, kako je glumica istakla "doprinese projektu", čini se da je ovo ipak preveliki zalogaj za nju, ili barem za tu poziciju sa tako malo godina, te su mnogi požurili da prokomentarišu da "Anđelina nema para za asistente pa zapošljava decu jer se sudi sa Bredom Pitom". Da li u pričama ima istine - ne znamo, ali nije isključeno i da ćemo njenu decu i ubuduće viđati na njenim projektima, kako bi ih što duže zadržala uz sebe.

Bonus video:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!