Ljubavi život Anđeline Džoli bio je veoma turbulentan od samog početka njene karijere. Mnogi ne znaju da je sa prvim dečkom živela još kada je imala samo 14, i to uz blagoslov majke, a godinama je bila tema i njen odnos sa rođenim bratom koji je u više navrata delovao incestuzno. 

Anđelina je imala čudan odnos sa Džejmsom.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je oduvek isticala da je jako seksualna osoba, a u nekim intervjuima istakla je da je još u vrtiću upadala u probleme jer se ljubila sa dečacima, a potom bi se skidali.

Do svoje dvadesete godine, isprobala je, kako sama priznaje, sve moguće droge, uključujući i kokain, ekstazi, LSD i heroin koji joj je, isticala je, bio omiljen, a onda ju je prvi suprug, Džoni Li Miler, prema njenom priznanju, izveo iz tame.

Počeli su da se zabavljaju 1995. godine na snimanju filma "Hakeri", a kasnije je govorila da je on drugi muškarac sa kojim je imala odnose.

Ko je žena zbog koje se razvela Anđelina Džoli?
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Međutim, njihovoj sreći stala je na put jedna žena. Naime, malo nakon što su "Hakeri" imali premijeru, Anđelina je uplovila u vezu sa manekenkom i glumicom Dženi Šimicu koju je upoznala na snimanju filma "Foxfire".

- Da se nisam udala za Breda, sada bih verovatno bila u braku sa Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je videla- rekla je Anđelina u intervjuu koji je dala prošle godine.

Međutim, Anđelina se za vreme snimanja ovog filma ponovo zbližila sa Džonijem Li Milerom, pa se na kraju i udala za njega u martu 1996. godine. Venčanje je bilo bizarno, a glumica je umesto venčanice nosila kožne pantalone i belu majicu na kojoj je sopstvenom krvlju ispisala Džonijevo ime. Iako je bila u braku, nastavila je da se viđa sa Dženi, barem tako tvrdi Šimicu.

Anđelina se ipak vratila Džoniju.
UNITED ARTISTS - TILLIE, MARK - Album / Album / Profimedia 

- Anđelina i ja smo imale divnu vezu koja je trajala godinama. Viđala se sa mnom i kada je imala zvanične partnere - prosto je bila takva, divna i otvorena - rekla je svojevremeno Dženi Šimicu.

Dženi je bila supermodel i glumica, a bila je i zaštitno lice brenda Calvin Klein i prva je Azijatkinja koja je na Nedelji mode radila za Pradu. Glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. U srećnom je braku, a njeno venčanje su propratili svi vodeći američki mediji.

Dženi Šimicu je 2014. rekla "da" Mišel Hanter, koja je javnosti poznata kao modni guru, piše thelist.com.

 - Endži i ja imamo bogatu istoriju. A pošto su ona i Bred u braku, zaključila sam da nema ničeg lošeg u tome da je pozovem na svoje venčanje iako sam znala da je verovatno previše zauzeta da bi došla - rekla je Dženi za US Weekly, pa nakon svadbe poručila:

- Nije da sam želela da me prati do oltara ili nešto slično, ali bilo bi super da je došla.

Šuška se da je upravo Bred taj koji je bio protiv toga da Anđelina ode na venčanje jer mu je navodno priznala da nikoga nije volela kao Dženi, a da li u tim pričama ima istine zna samo glumica.

Bred Pit je navodno branio Anđelini da ode na svadbi Dženi.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!