I dok njegovu slavnu sestru viđamo često u javnosti, brata Anđeline Džoli nema gotovo nigde.

Reč je o Džejmsu Hejvenu kog su paparaci sada uhvatili u sunčanom Los Anđelesu u retkom pojavljivanju tokom kojeg se odlučio za potpuno belo izdanje pantalona i majice kratkih rukava, dok je lice pokušao da sakrije ispod beretke i sunčanih naočara. Ipak, to mu nije pošlo za rukom.

Džejms danas neguje sedu kosu, a nekada davno kada se o njemu najviše pisalo, imao je tamnu kosu. A pisalo se uglavnom zbog toga što su neki mediji nagađali kako je sa slavnom sestrom ima incestuozan odnos.

Džejms Hejven je brat Anđeline Džoli.
Youtube 

Sve je počelo na dodeli Oskara davne 2000. godine kada je Anđelina bila dobitnica i kada su se poljubili u usta pred svima, a potom i sve vreme nežno grlili. Ipak, to nije bio prvi put da je Džejms poljubio sestru u usta na javnom događaju. Brat i sestra takođe su se poljubili na dodeli Zlatnih globusa ranije te godine.

"Naravno, poljubac je bio potpuno 'nevin'", rekao je Džejms, ali njihovo ponašanje šokiralo je deo javnosti. "Nismo imali francuski poljubac", rekao je za Daily Mail 2007. godine.

Hejven danas ima 49 godina, a roditelji su mu Jon Voight i Marcheline Bertrand tako da se ne radi o Anđelininom polubratu.

Za vreme njenog braka s Bredom Pittom, Džejms je često čuvao njihovo šestoro dece te ga je navodno Anđelina plaćala da im bude dadilja. Ipak, nakon što ga je otpustila 2017. godine, šuška se kako njihov odnos više nije tako blizak kao nekad.

Džejms Hejven je brat Anđeline Džoli i takođe se bavi glumom.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Džejms je takođe glumac, ali nikada nije dostigao niti približnu slavu kao njegova sestra.

Kako Džejms izgleda danas, a kako je izgledao nekad, pogledajte u galeriji.

RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Brat Anđeline Džoli, Džejms Hejven.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!