Bivši glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zajedno su dobili šestero dece, ali sve se ove godine najviše piše o 16-godišnjoj Šajlo. Upravo je s njom Anđelina najčešće pojavljuje u javnosti.

Ipak, ovoga je puta na aerodromu u Londonu viđena s 18-godišnjim sinom Paksom Tijenom, drugim najstarijim detetom nakon 20-godišnjeg Medoksa.

Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga usvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najređe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere.

Anđelina Džoli sa sinom Paksom na aerodromu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a "Time" je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja. "U početku sam mislila da neću usvojiti dete iz Vijetnama jer je Medoks iz Kambodže, a te dve zemlje imaju kompleksnu istoriju", rekla je Anđelina jednom misleći na ratne situacije.

Anđelina Džoli sa sinom Paksom.
Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, verovanje u to da će u budućnosti svi biti porodica, odlučila je suprotno. "Proveo je tri i po godine na jednom mestu, u jednoj sobi, bez izbora, bez slobode. Odjednom, stigao je ovde u veoma slobodnu situaciju", rekla je Anđelina nakon što su ga Bred i ona usvojili, dok ga je u intervjuu za "People" u isto vreme nazvala "najglasnijim članom porodice".

Paks se 2014. godine pojavio u 'Maleficent' , a zatim i 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Takođe, učestvovao je u kreiranju Anđelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Medoksom.

Anđelina Džoli, Paks Džoli Smit, Šajlo Džoli Smit
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, Anđelina je u jednom intervjuu za "BBC Radio" otkrila da njena deca ne žele da nastave stopama svojih roditelja. "Niko od njih ne želi da bude glumac. Zapravo, njih zanima muzika", rekla je Džoli.

Srednju školu u Los Anđelesu je Paks završio 2021. godine, ali se na zvaničnoj proslavi nije pojavio zbog potencijalne medijske hajke. "On je veoma stidljiv i verovatno nije hteo da od događaja napravi medijski cirkus", rekao je blizak izbor za "The Sun".

Anđelina Džoli sa sinom o kom se najmanje zna.
FGA+KNR / KCS Presse / Profimedia 

Iako je poznato da je s majkom u odličnim odnosima, otkako su se Anđelina i Bred razveli i otkako je krenula sudska bitka za starateljstvo, pisalo se da se i odnos između Paksa i Breda zakomplikovao.

Paksovo odrastanje i njegove retke paparaco fotografije, pogledajte u nastavku:

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina Džoli sa decom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!