Anđelina Džoli uslikana je pre nekoliko dana na ulicama Njujorka, a njeno izdanje zabrinulo je fanove, ali i izazvalo gomilu komentara onih koji je ne vole. 

Iako je jedna od najlepših žena sveta, mnogi joj očigledno ne praštaju dane kada i ona, kao većina žena, ima loš dan. Anđelina je uslikana u izgužvanom mantilu, bleda, sa podočnjacima, zbog čega su se mnogi pitali šta se dešava jer je odaval utisak žene koja se razbolela. 

Anđelina Džoli je bila umorna i iscrpljena.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U isti mah, njen bivši, Bred Pit, sijao je na Vimbldonu i pobrao sijaset komplimenata.

Bred Pit je dobio more komplimenata.
Tim Merry / MirrorPix / Profimedia 

Malo pre toga u medije su procurili dokumenti u kojima Anđelina najstrašnije brani bivšeg supruga nazivajući ga "diletantom" i "detetom", samo zato što se pobunio što je deo zajedničke vinarije prodala konkurenciji, i to rukom tajkunu, iako je pre toga svim srcem navijala za Ukrajinu. 

Anđelina Džoli prodala je deo vinarije konkurenciji.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Stvari doduše, u poslednje vreme ne idu na ruku Džolijevoj ni kada je reč o deci koja se za sve ovo vreme nisu videla sa prijateljima. Izuzetak je bilo prošle godine kada je Šajlo uslikana  sa drugaricama sa plesa. A onda, u trenutku se sve promenilo. 

ŠAjlo je samo jednom uslikana sa drugaricom.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džoli navodno ne dozvoljava deci da im prijatelji dolaze, te su dobar deo detinjstva bili veoma usamljeni.

ŠAjlo i druga deca više nisu nasmejana.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U poslednje vreme kada god bi ih paparaci uslikali, što nije retko, bili bi zajedno, bez ikoga, te su mnogi mišljenja da je Bred možda ipak bio u pravu kada je reč o dobrobiti naslednika. 

Deca Anđeline nikad nemaju
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog novog izgleda Anđeline koji odiše tugom i mrzovoljom, mnogi su komentarisali da je "izjeda zloba", te da "ne može da podnese da svet priča pozitivno o Pitu". Takođe se pisalo i da je konačno sve što je radila drugima "došlo na naplatu". 

Anđelini je sve došlo na naplatu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Poznato je da je Anđelina u prošlosti rasturila nekoliko veza, počev od Bilija Boba Torntona do Breda Pita, a da ne govorimo o problematičnim navikama koje ime od početka karijere. 

Tako, iako je Breda nekoliko puta optužila da je alkoholičar, zapravo je ona ta koja je više puta uslikana sa flašama vina, a nekadašnje dadilje potvrdile su da glumica često pije, i to sama, kao i da su deca van kontrole, čemu je svojevremeno i Bred Pit pokušao da stane na put, međutim Anđelina je neumoljiva.

Da li u pričama ima istine, nije poznato, ali je činjica da glumica odavno nije izgledala ovoliko izmoreno.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!