Iako Bred Pit i Anđelina Džoli odavno nisu zajedno, njihov brak, ili bolje rečeno razvod, i dalje je tema medija, pogotovo sada kada svet bruji o mladolikom izdanju glumca koji kao da je procvetao u vezi sa Ines Ramon. 

Bred Pit nikad bolje nije izgledao.
Agency/Bestimage/Profimedia 

Sa druge strane, Džolijevu mnogi prozivaju da kopira upravo Bredovu bivšu Dženifer Aniston tako što je ponela frizuru koju je ona proslavila. Čini se da se javnost podelila u dva tabora - one koji joj se dive, i one koji smatraju da se iza lepog lica krije loša osoba. 

Anđelinu Džoli mnogi smatraju lošom osobom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Čak i kada je reč o razvodu para, mnogi su mišljenja da je Anđelina jednostavno "dobila šta je zaslužila", jer se kao glavni "kamen spoticanja" spominjala upravo glumica Marion Kotijar za koju se smatralo da je imala aferu sa Bredom Pitom. 

Marion Kotijar je navodno bila krivac za raspad braka Breda Pita.
ŮPtertainment / ddp USA / Profimedia 

Naime, 2016. godine prikazan je premijerno film "Tajna veza", u kom su bračni par špijuna glumili Bred i Marion, a po mnogo čemu taj film se poredio s filmom "Gospodin i gospođa Smit", gde je poznato da su se Anđelina i Bred zaljubili jedno u drugo.

Holivud je tresla ova priča jer je apsolutno izgledalo kao da se istorija ponavlja. Podsetimo, kada su se Bred i Anđelina Džoli upoznali, on je bio u braku sa Dženifer Aniston. Poznato je i da je on Dženifer upravo zbog Anđeline ostavio, a onda se pročula priča da Anđelinu ostavlja zbog Marion!

Nikada nisu objavljene detaljnije informacije o ovoj aferi, ali Francuskinja, koja je tada bila trudna, javno se oglasila, želevši da stavi tačku na nagađanja.Ona je tom prilikom potvrdila da je u drugom stanju, ali sa svojim suprugom, Gijomom Kaneom, s kojim je tada imala sina Marsela.

"Pre mnogo godina, upoznala sam čoveka svog života, oca našeg sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj, jedini koji mi treba", rekla je tada.

Marion Kotijar je u srećnom braku.
Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, par se upoznao devedesetih godina, zajedno se pojavio u filmu "Voli me ako smeš" iz 2003. godine, dok je Kane bio oženjen glumicom Dajen Kruger.

"Onima koji insinuiraju da sam očajna, odlično sam, hvala vam. Ovo me ne stresira. Svim medijim i hejterima koji su prebrzo doneli zaključak, želim vam lagan oporavak. Napokon, želim Anđelini i Bredu, koje jako poštujem, da nađu mir u ovom momentu. S ljubavlju, Marion", dodala je glumica. 

Mada je ovim Marion stavila tačku, nije rekla ništa detaljnije o svom odnosu s Bredom, zbog kojih se mnogima čini da istina, ipak, nije nikom do kraja poznata.

Bred Pit i Marion nikada nisu hteli da pričaju o detaljima svog odnosa.
Shutterstock 

U isti mah, često se komentarisalo da sve što se desilo u braku i nakon istog sa Anđelinom, kao i sa Marion, samo je "naplata" suza drugih žena koje je Anđelina unesrećila. Ona je u više navrata rasturala tuđe veze, a možda najpoznatija, pre Breda Pita, bila je sa Bilijem Bobom Torntonom, za kojeg se udala dok je on bio veren za drugu

Anđelina je rasturila vezu Biliju bobu.
IFA Film / United Archives / Profimedia 

Na sve to, o braku verenika, njegova tada bivša verenica saznala je iz novina, što je bilo ponižavajuće. Zbog svega toga, mnogi su aplaudirali Marion jer je uspela da "natera Anđelinu da proba sopstveni otrov".

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!