Jedna od najlepših glumica nedavno je uslikana u Njujorku sa novom, osveženom frizurom, a mnogi nisu propustili da prokomentarišu da izgleda daleko svežije i mlađe nego što je to bio slučaj ranije. 

Anđelina Džoli pojavila se u klasičnom trenču i crnoj haljini koju je uparila sa salonkama i velikim retro naočarima, a samo par sati kasnije, paparaci su je uslikali i na večeri sa decom. 

Čuvena lepotica nije skidala osmeh sa lica, i bila je veoma raspoložena, a njena zanosna pojava izazivala je uzdahe na svakom koraku. Naravno, od momenta kada su se fotografije našle na mrežema mnogi su komentarisali da je promena frizure definitino uticala i na njeno samopouzdanje.

Ona je inače ponela popularni C-cut ili C-shape, kako ga još zovu, stil koji je mesecima unazad jedan od najpopularnijih u salonima. Ime je dobio po prednjim lejerima koji su skraćeni tako da padaju oko lica poput rama, a mogu se fenirati ka unutra čime se dobija upravo taj "C" look, ili na spolja, za kežual, retro vibe. 

Pramenovi se skraćuju uglavnom žiletom, zbog čega je njihovo stapanje sa kosom mekše, zbog čega na momente ovaj stil izgleda kao duži bob ili lob sa lejerima.

Ova frizura naročito je praktična jer joj stilizovanje nije potrebno, odnosno, dobro izgleda i kada je kosa samo osušena, ili ukoliko je uvijete ili fenirate na ravno.

S obzirom da je Anđelina Džoli nedavno prešla u tabor plavuša nakon što je osvežila stare pramenove i dodala nove u boji žita i putera, C-cut je samo dodatno naglasio njenu lepotu skidajući godine sa lica. Upravo je ovaj stil idealan za žene preko 40 koje žele da izgledaju svežije, ali i mlađe, pogotovo ako vole dužu kosu, te zahvaljujući lejerima, kosa izgleda gušće i sa više volumena. 

Ono što je zanimljivo je da je takav stil proslavila niko drugi do Dženifer Aniston, bivša supruga njenog bivšeg muža, dok je igrala u "Prijateljima", ali i u kasnijim filmovima.

Ravno sečenje sa lejerima različite dužine karakteristična je frizura iz tog doba koja je dobila svoju moderniju verziju, a u kombinaciji sa zlatnim i toplim, puter pramenovima koje je Anđelina odradila, izgleda zaista fantastično.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!