Anđelina Džoli definitivno više nije brineta. Slavna lepotica odnedavno je posvetlela kosu pramenovima, i prepoznatljive french roast pramenove bacila u zaborav, a sada je još "plavlja". 

Naime, zanosna glumica iznenadila je sve izdanjem na zabavi povodom pokretanja ateljea Atelier Jolie, namenski vođenog modnog brenda koji će iskoristiti veštinu izbeglica i drugih talentovanih (i nedovoljno cenjenih) grupa kako bi kreirali odeću i tako im se pomoglo.

Za svoju prvu kolekciju, brend se udružio sa francuskom modnom kućom Chloe i njenim kreativnim direktorom Gabrijelom Herst kako bi kreirali capsule kolekciju ženske odeće koja će istaći rad zanatlija uključenih u njenu izradu i upotrebu materijala manjeg uticaja.

A sa novim potezima u karijeri, Anđelina je napravila i određene promene kada je njen izgled u pitanju. Njena nova frizura definitivno je ukrala pažnju, a sveli balajaž prošaran je svetlim pramenovima boje žita i puter plave koji su uokvirili njeno lice.

Pored toga, Anđelina je promenila i frizuru, a ne samo boju kose, te sad nosi modernu varijantnu stepenovanja iz devedesetih.

Ono što je zanimljivo je da je takav stil proslavila niko drugi do Dženifer Aniston, bivša supruga njenog bivšeg muža, dok je igrala u "Prijateljima", ali i u kasnijim filmovima.

Ravno sečenje sa lejerima različite dužine karakteristična je frizura iz tog doba koja je dobila svoju moderniju verziju, a u kombinaciji sa zlatnim i toplim, puter pramenovima koje je Anđelina odradila, izgleda zaista fantastično.

Glumica izgleda daleko mlađe i svežije, čime se potvrđuje nepisano pravilo mnogih frizera i stilista koji su govorili da žene nakon 40. treba da biraju nešto svetlije tonove.

I zaista, ukoliko pogledate nove Anđelinine fotografije, jasno je da glumica blista, a da je ova mala promena vratila njenom licu svežinu, koju je izgubila kada je nosila tamnu boju kose.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!