Anđelina Džoli definitivno više nije brineta. Njena tamna kosa boje lešnika sa french roast kesten pramenovima otišla je u zaborav, a glumica lagano ali sigurno prelazi u tabor plavuša. 

Anđelina Džoli promenila je boju kose.
German Larkin, courtesy Guerlain / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored toga, Anđelina je promenila i frizuru, a ne samo boju kose, te sad nosi modernu varijantnu stepenovanja iz devedesetih.

Ono što je zanimljivo je da je takav stil proslavila niko drugi do Dženifer Aniston, bivša supruga njenog bivšeg muža, dok je igrala u "Prijateljima". 

Ravno sečenje sa lejerima različite dužine karakteristična je frizura iz tog doba koja je dobila svoju moderniju verziju, a u kombinaciji sa zlatnim i toplim, smeđim pramenovima koje je Anđelina odradila, izgleda zaista fantastično.

Glumica izgleda daleko mlađe i svežije, čime se potvrđuje nepisano pravilo mnogih frizera i stilista koji su govorili da žene nakon 40. treba da biraju nešto svetlije tonove. 

I zaista, ukoliko pogledate nove Anđelinine fotografije iz Meksika, jasno je da glumica blista, a da je ova mala promena vratila njenom licu svežinu, koju je izgubila kada je nosila tamnu boju kose. 

Novi, izgled glumice je zanimljiva mešavina različitih nijansi plave koje ne odstupaju previše od njene prirodne osnove. Boja žita koja je baza savšreno je istakla njene zelene oči, s s obzirom da su pramenovi rađeni u formi balajaža, to olakšava njihovo odžavanje, a praktična i elegantna nijansa idealna je za proleće. 

Inače, svoju novu frizuru Džoli je pokazala u razgovoru sa Bibi Aišom, devojkom iz Avganistana koja se 2010. godine pojavila na naslovnoj strani časopisa "Time" sa unakaženim licem.

Danas su loša vremena daleko iza Bibi, a Anđelina je delić razgovora podelila i na svom Instagramu i oduševila svoje pratioce.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!