Možda Bred Pit i Dženifer Aniston odavno nisu zajedno, ali su ostali jedan od najomiljenijih parova svih vremena. Pogotovo jer su i kasnije pričali jedno o drugome sa mnogo poštovanja i ljubavi. 

Mnogi su mišljenja da je Pit debelo zažalio zbog priče sa Anđelinom koja mu je život pretvorila u pakao poslednjih godina, ali šteta je učinjena. Podsetimo, do raspada braka Aniston i Pita došlo je 2004. kada je ona završila sa snimanjem serije "Prijatelji" i jasno stavila svom suprugu do znanja da želi da zasnuje porodicu. No, umesto da se raduje majčinstvu, glumici se brak praktično raspao pred očima.

Bred Pit i Dženifer Aniston razveli su se 2005.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Bred, koji je tada snimao film "Gospodin i Gospođa Smit", zaljubio se na setu u Anđelinu, što su kasnije oboje priznali, a ni godinu dana kasnije glumac je obelodanio svetu da se rastaje od Aniston.

Bred Pit i Anđelina zaljubili su se na snimanju filma "Gospodin i Gospođa Smit".
Shutterstock 

Glumicu koja je sve vreme radila na njihovom braku i ujedno se teško nosila sa činjenicom da nikako ne može da zatrudni, vest da od ovog odnosa nema ništa dočekala je nespremnu, a poslednji tračak nade da se išta može spasti otišao je sa intervjuom koji je tek sad ugledao svetlo dana, a u kojem joj je novinar preneo, kako se kasnije ispostavilo, lažnu vest, da je Anđelina trudna.

Dženifer Aniston teško je podnela vesti o trudnoći Anđeline.
Shutterstock 

Razvod jeste bio finaliziran, i to samo dva meseca pre toga, ali znate kako kažu - nada poslednja umire. U trenutku kada je čula vest, Aniston se skamenila, a novinar je otkrio da je "glumica izgledala kao da joj je neko pucao direktno u srce". "Briznula je u plač i plakala u tišini nekoliko minua, ne mogaviši da zaustavi suze pre nego što je klimnula glavom, previše povređena da bi išta odgovorila", rekao je.

Po pitanju toga je li poverovala u trač da su Bred i Endži sve vreme imali vanbračnu aferu, Dženifer je rekla da je svesno odlučila da veruje svom suprugu, ali je dodala: "U ovom trenutku ne bi me ništa iznenadilo, ali radije bih mu verovala". Kako su tada govorili zajednički prijatelji, Bred je želeo da otkrije šta želi od života kao samac, a Dženifer je uverio da se "ne radi o drugoj ženi". Međutim, njeno je poverenje bilo poljuljano kad su isplivale fotografije Breda kako se poput brižnog oca igra na plaži s Anđelininim sinom Medoksom u Africi krajem aprila te kobne 2005.

"Bila bih robot kada bih rekla da nije bilo trenutaka kada sam osećala bes, povređenost i sramotu. Ne znam šta se desilo. Ima mnogo toga što ne razumem, mnogo toga što neznam i nikada neću zaista saznati. Moram da mislim da sam iz nekog razloga to prizvala u svoj život. Moram tako da razmišljam jer je inače sve to neverovatno okrutno", rekla je Aniston.

Aniston danas govori o Bredu sa poštovanjem
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia 

Inače, i Bred i Anđelina oduvek su poricali bilo kakvu ljubavnu vezu dok je on još bio u vezi sa Dženifer. Uprkos svom očaju, Dženiferf je uvek govorila da je ipak "srećna što je iskusila brak sa "izuzetnim" Bredom" i tvrdila kako će ga "voleti do kraja života". Bred se oženio Anđelinom, ali razveli su se nakon žestoke svađe 2016. i još uvek vode mučnu bitku oko starateljstva. Pre razvoda postali su roditelji šestero dece. Pit je s Dženifer ostao dobar prijatelj, a priznao je i da joj se 2017. izvinio zbog boli koju joj je naneo.

Bred se izvinio Aniston zbog svega.
Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!