Nove nevolje za Breda Pita. Kao da mu nije dovoljno skandala ove godine, već mu se, pored problema sa razvodom i skandaloznih optužbi bivše supruge za nasilje, sada, po svemu sudeći smeši još jedna tužba i to od strane prve bivše žene koju je i varao sa Džolijevom.

Naime, nedavno je otkriveno kako Bred Pit namerava da proda zajedničku produkcijsku kuću Plan B, koju je osnovao sa Dženifer Aniston početkom 2000-ih kada su još uvek bili zajedno. Međutim, čini se da je došlo do problema zbog samog ugovora, zbog čega mu bivša sada traži 100 miliona dolara, prenosi "Index.hr".

Bred pit prodaje producentsku kuću koju je osnovao sa Dženifer Aniston.
Shutterstock 

Producentska kompanija koju su Pit i Aniston zajednički osnovali prešla je u njegovo vlasništvo nakon razvoda, no Aniston tvrdi kako nikada nije dobila zasluge za pomoć u osnivanju kompanije, a nagađa se kako je njena potražnja zapravo stvar principa jednako koliko je u pitanju i novac.

"Ovde se ne radi samo o novcu. Što se Džen tiče, ono što je jednako važno je princip. Stvar je u tome da je ona bila sukreator i osnivač Plana B, i dok je tehnički pripao Bredu, ona nije dobila zasluge koje je zaslužila jer ju je izgradila iz temelja", rekao je izvor blizak glumici.

Dženifer Aniston planira da tuži bivšeg muža.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Isti izvor dodao je da "Džen očekuje barem priznanje i uključenost u slučaju da Bredova prodaja prođe, plus opciju da radi s onim ko to preuzme".

Uspesi produkcijske kuće Plan B uključuju filmove kao što su "The Departed", "12 Years A Slave" i "Moonlight", koji su svi osvojili Oskara za najbolji film. Takođe su bili uključeni u blokbastere kao što su "Troja" i "Čarli i fabrika čokolade".

Nakon svega, mnogi su mišljenja da je Bred licemer, jer trenutno tuži Anđelinu jer je bez njegovog znanja prodala svoj udeo u vinariji koju su zajedno kupili i to nikom drugom nego ruskom tajkunu koji je donedavno bio i njihova konkurencija.

Bred Pit se navodno sveti Anđelini na sve načine.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Zbog toga su mnogi mišljenja da nije okej da ono što je neko uradio njemu, sada on radi drugom, a bilo je i onih koji smatraju da Bred iskaljuje bes prema Anđelini po drugima, te da je ovo jedini način da osigura dovoljno novca za njihove prljave sudske bitke oko dece, a šta je od svega ovoga istina, ostaje da vidimo, s obzirom da se Aniston još nije oglašavala.

Shutterstock, Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia Dženifer Aniston i Bred Pit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!