Rat između Anđeline Džoli i Breda Pita zahuhtao se kao nikad do sada. Nekadašnji supružnici udarili su jedno na drugo u mučnom suđenju oko starateljstva, a sada se čini da je glumica krenula na bivšeg "teškom artiljerijom".

Naime, ona je podigla kontratužbu i iznela niz jezivih optužbi o navodnom nasilju koje se odigralo u avionu kada su putovali sa decom. Sudu je dostavila skandalozna dokumenta u kojima tvrdi da ju je bivši suprug napao tokom privatnog leta kao i da je davio jedno njihovo dete, dok je drugo udario po licu. 

Anđelina Džoli tvrdi da je Bred tukao i nju i decu.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

Sve to je usledilo nakon što je Bred tužio bivšu suprugu jer je prodala svoj deo vinarije "Šato Miraval" u Francuskoj, koju su kupili zajedno i na kom su se i venčali, a u okviru parnice Anđelina je optužila bivšeg supruga za nasilje. Kako se navodi sve se odigralo tokom leta za Los Anđeles upravo s pomenutog imanja 2016. godine nakon čega je podnela papire za razvod braka.

Anđelina Džoli prodala je svoj deo vinarije Miraval.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Glumica tvrdi da ju je Bred Pit u alkoholisanom stanju uhvatio za glavu, verbalno vređao, a nedugo pošto je avion poleteo Pit ju je navodno ugurao u toalet u zadnjem delu aviona, navodi se u tužbi.

"Pit je zgrabio Džoli za glavu i prodrmao je, a onda ju je uhvatio za ramena i gurnuo uz zid kupatila, prodrmavši je još jednom. On je zatim rukom udario u plafon nekoliko putu, a potom je Džoli izašla iz toaleta", navodi se u kontra tužbi koju je Anđelina podnela nakon što ju je Bred tužio zbog prodaje njenog dela imanja u Francuskoj ruskom oligarhu, za koji su se kako je on naveo dogovorili da ne prodaju.

Anđelina Džoli tvrdi da ju je Bred udario nakon što je bio pijan.
profiemdia 

U kontratužbi se navodi i da je Bred Pit konstantno pio alkohol tokom leta, kao i da je nakon napada na Anđelinu napao i dvoje njihove dece koja su tada imala 8 i 15 godina. Njeni advokati tvrde da je Pit počeo da viče na Džoli i govori joj kako "pokazuju previše poštovanja prema deci".

Bred Pit navodno je napao decu tokom leta.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Pošto je jedno dete pokušalo da verbalno interveniše, Pit je "nasrnuo na njega", stoji u dokumentima. Glumica je ga je zgrabila tada otpozadi kako bi ga zaustavila, a Pit se navodno bacio unazad na sedište i tom prilikom je Anđelina zadobila povrede leđa i lakta.

Navodi se i da pre nego što se završilo, Pit je gušio jedno dete, a drugo udario u lice. Anđelinini advokati su naveli da su glumica i deca do kraja leta sedeli mirno i ćutali pod ćebadima.

"Pit je povremeno izlazio iz zadnjeg dela aviona da viče i psuje na njih. U jednom trenutku je polio Džoli pivom, a u drugom je polio decu pivom i crnim vinom", navodi se u sudskim dokumentima.

FBI je 2016. istražio incident i odlučeno je da se ne podiže optužnica, nakon čega su se pojavile informacije da je Anđelina odlučila da tuži FBI. Nakon razvoda godinama su vodli bitku oko starateljsva nad decom, a sud je prošle godine dodelio zajedničko starateljstvo Pitu i Džoli.

Bred Pit je negirao sve ove optužbe.

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!