Kada je reč o slavnima, retki su oni koji se usuđuju da se igde zapute bez šminke. Međutim, ovo "pravilo" ne važi i za Anđelinu Džoli koja je više puta pokazala prirodni izgled. 

Slavnoj glumici nije potreban makeup da bi zasijala, što se videlo i sada kada su je paparaci primetili na aerodromu. 

Anđelina Džoli uslikana je na aerodromu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dok je prolazila kroz terminal aerodroma, paparaci su se odmah okrenuli prema njoj, a Anđelina je bez napora privukla pažnju svih prisutnih, iako je bila bez glamurozne šminke koju obično nosi na crvenom tepihu.

Osim svog prirodnog izgleda, Anđelina je bila obučena u jednostavnu, ali elegantnu odevnu kombinaciju koja je istakla njen sofisticirani stil. 

Od momenta kada su se njene fotografije našle na mrežama, reakcije javnosti na njen izgled bez šminke bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su se divili hrabrosti i samopouzdanju koje je pokazala tako što je prikazala svoje prirodno lice bez ikakvih očekivanja ili izgovora, i time dala podstrek i drugima da budu autentični. 

No, kamo sreće da je sve na tome ostalo. Nažalost, i te kako su glasni i oni koji su je okarakterisali kao "lepu, ali zlu" i dodali da "anđeoska lepota ne može da sakrije zajedljivost koju nosi". 

Razlog je verovatno "curenje" informacija sa suđenja sa Bredom Pitom koji se tek nedavno mogao videti u javnosti nakon duge pauze. Glumac je blistao i očigledno mu predah od medijske pompe veoma prija kao i nova veza sa Ines Ramon. 

Bred Pit izgleda sjajno od kako je sa Ines.
Agency/Bestimage/Profimedia 

Međutim, svaki put kada bi Pit "zasijao", kao po komandi, pojavila bi se neka dokumenta ili izjave njegove bivše supruge, kojoj kao da smeta da je popularan. 

Nedavno ga je nazvala "diletantom" i "detetom" zbog suđenja oko zajedničke vinarije. Anđelina je prodala svoj deo bez Pitovog znanja i to ruskom milijarderu koji je ujedno i glavna konkurencija vinariji Château Miraval, što je ljude posebno razljutilo i zbog toga što je mesecima pre toga davala podršku Ukrajini. 

Činjenica je da nema sumnje da je njihov brak pred kraj bio više nego toksičan. Anđelina je u nekoliko navrata optužila Breda da je alkoholičar i nasilnik pa i priložila fotografije koje dokazuju da ju je tukao i to u alkoholisanom stanju. 

U isti mah, bivša dadilja je izašla u javnost potvrdivši da su deca bez kontrole, i da je glumica ta koja pije redovno, te da je redovno ujutru dočekaju prazne flaše vina. U isti mah, Anđelina je u više navrata uslikana dok kupuje alkohol. 

Anđelina Džoli uhvaćena u kupovini.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, Anđelina je poznata i kao razaračica brakova, te osim što je u vezu sa Bredom ušla dok je bio u braku sa Dženifer Aniston, pre toga je rasturila vezu i Biliju Bobu Torntonu, a njegova bivša verenica saznala je da se njen dečko oženio iz novina

Anđelina je ušla u vezu sa Bilijem dok je bio zauzet.
LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia 

Takvih situacija bilo je mnogo, zbog čega ljudi jednostavno odbijaju da poveruju da je "Anđelina nevinašce za kakvo se predstavlja, ma koliko da izgledom nalikuje anđelu".

Bonus video:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!