Saga Bred Pit/Anđelina Džoli i dalje se ne približava kraju, naprotiv. Sada je glumica bivšeg udarila toliko nisko, da su određeni potezi iznenadili i njene najvernije fanove, pogotovo ako se uzme u obzir šta je za nekadašnjeg supruga pričala ranije.

Naime, Anđelina je u toku jučerašnjeg dana sudu poslala papire u kojima se podsmeva svom bivšem suprugu i ruga njegovim tvrdnjama da je "izgradio" njihov biznis sa vinom u Francuskoj, nazvavši ga holivudskim diletantom, koji je, u najboljem slučaju, "posetio vinograde da bi se divio radu francuskih radnika koji su mu zapravo izgradili biznis".

Anđelina Džoli ponizila je Dženifer Aniston.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Šta se zaravo dogodilo?

Bred Pit poslednjih godina sebe naziva nečin poput džentlmena-farmera, s obzirom na to da se posvetio francuskom imanju Château Miraval, gde se pisalo da je dovodio i svoje partnerke.

Bred Pit je obožavao vinariju.
Shutterstock 

"Ja sam sada farmer", rekao je Pit 2014. "Volim da učim o zemlji i koja zemlja je prikladna za koje grožđe, posebno u septembru i oktobru; kakav je nivo šećera, kiselina, hoće li padati kiša... To je sve škola za mene. Volim da čistim šumu i hodam po zemlji".

Ipak, njegovu bajku prekidaju advokati Anđeline Džoli, koja mu je uputila žalbu u njihovoj beskrajnoj bici oko vinograda, koji su zajedno kupili.

Papiri se odnose na tvrdnje, koje su prethodno izneli Pitovi advokati, da je Anđelinina odluka da proda svoj deo pretnja da uništi projekat u koji se Pit toliko uneo, nazvavši pomisao da je Pit "izgradio biznis" smešnom.

Anđelina Džoli ponizila je bivšeg.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Pit je glumac, ne vinadžija", navodi se. "On ima posla s iluzijama ne prljavštinom i grožđem."

"Tokom godina u kojima je, navodno, gradio biznis, snimao je filmove, promovisao se, putovao po svetu na premijere i prisustvovao holivudskim žurkama. Bez sumnje je on posećivao vinograde, ali da bi se divio radu francuskih radnika koji su mu zapravo biznis učinili uspešnim."

Takođe se navodi da se Pit ponašao kao "mrzovoljno dete", nakon što je Anđelina prodala svoj udeo vinograda 2021. godine.

Bred Pit je navodno bio "mrzovoljno dete", rekla je Anđelina.
Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Anđelinini advokati tvrde da Pit duguje njenoj kompaniji 350 miliona dolara! On je nju optužio da je prodala svoj deo uprkos dogovoru koji su sklopili dok su bili venčani, da ga podrži i ako im se raspadne brak.

Anđelina prodala vinariju konkurenciji

Zašto je sve ovo podiglo toliku prašinu? Pre svega, razlog je taj što je je Anđeline ne samo prodala svoj udeo, već i kome ga je prodala.

Anđelini navodno ne odgovara to što je Pit popularniji.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Džolijeva je svoj deo Chateau Miravala prodala je Juriju Šefleru, vlasniku kompanije koja proizvodi najprodavaniju rusku vodku "Stoličnaja" ili "Stoli" kako je zovu, što ne bi bilo ništa čudno da nije u pitanju najveća konkurencija pomenutoj vinariji. Takođe, s obzirom na njena javna istupanja u kojima se zalagala za Ukrajinu, mnogi nisu mogli da razumeju zašto je vinariju prodala Rusu sa "sumnjivom prošlošću".

Njene suze su laž?

Takođe, ukoliko se osvrnemo samo malo unazad, sve ovo što sada iznosi Anđelina potpuno je suprotno od navodnih razloga zašto je vinariju prodala. Setimo se samo emotivnog mejla koji je glumica poslala bivšem suprugu.

Anđelinine suze navodno su lažne.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

"To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku. Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina. Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice - i posao koji je usredsređen na alkohol. Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako si stvarno želeo da odem i najverovatnije će ti biti drago da primiš ovaj mejl", napisala je Anđelina.

Anđelina smatra da je Bredu drago što više nisu zajedno.
Shutterstock 

Zatim rekla da nije mogla da učestvuje u pomenutom poslu "iz moralnih razloga i za dobrobit naše porodice" i htela je da podrži Breda u pokušaju da proda kompaniju i "odmakne se od ovog teškog i bolnog poglavlja u njihovim životima."

Zbog svega, mnogi su ubeđeni da posredi ljubomora jer se u poslednje vreme o Bredu Pitu piše u superlativu, i glumac doživljava novu popularnost nakon razvoda, dok nju komentarišu kao "onu koja kopira njegovu bivšu ženu od koje ga je i ukrala".

Anđelina Džoli navodno kopira Bredovu bivšu.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Misli se na Dženifer Aniston čiji se brak raspao kada se Bred zaljubio u Anđelinu i otpočeo aferu. Navodno su u to vreme Aniston i Pit počeli da rade na deci, i trebalo je da otpočnu sa veštačkom oplodnjom, a onda je sve palo u vodu.

Bred Pit je ostavio Dženifer zbog Anđeline.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Bred se kasnije ostvario u ulozi oca, Dženifer nažalost nije, o čemu je tek nedavno govorila kao o najbolnijoj temi.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!