Rat između nekadašnjih supružnika Anđeline Džoli i Breda Pita se ne smiruje, a sada je ponovo u centru pažnje mejl koji je glumica napisala svom bivšem suprugu u januaru 2021.godine.

Naime, mejl počinje tako što Anđelina tvrdi da je odlučila "ovo da pretoči u pisani oblik kako ne bi bila previše emotivna", pre nego što detaljno objasni svoju odluku o prodaji vinarije "Chateau Miraval", čiji je vlasnik i Bred Pit.

Anđelina poslala Bredu mejl.
Shutterstock 

- To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku. Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina. Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice - i posao koji je usredsređen na alkohol. Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako si stvarno želeo da odem i najverovatnije će ti biti drago da primiš ovaj mejl, napisala je Anđelina.

Anđelinin mejl Bredu procureo u javnost.
profiemdia 

Anđelina je dalje napisala da je u poslednje četiri godine videla "mnogo bezobzirnog ponašanja, novca potrošenog na načine koje ne bi odobrila i odluka o kojima nije bila konsultovana", rekavši da je "povređena donesenim odlukama, manjkom interesovanja za deljenje posla ili nedostatkom promene u nešto što bi bilo zdravije za decu."

- Bila sam potresena nedavnim slikama namenjenim prodaji alkohola. Smatram da je to neodgovorno i nije nešto što bih želela da deca vide. Podsetilo me na bolna vremena - nastavila je, napisavši da ne oseća da "može da bude uključena, javno ili privatno, u posao temeljen na alkoholu, kad je alkoholizam tako duboko naštetio njihovoj porodici."

Anđelina pobedila Breda Pita na sudu za vinariju.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Zatim rekla da nije mogla da učestvuje u pomenutom poslu "iz moralnih razloga i za dobrobit naše porodice" i htela je da podrži Breda u pokušaju da proda kompaniju i "odmakne se od ovog teškog i bolnog poglavlja u njihovim životima."

Spomenula je i incident u avionu iz 2016. godine u kojem je prethodno tvrdila da je Pit "nasrnuo na sopstveno dete" i "davio jedno od dece, a drugo udario u lice". Takođe je navela da je Pit decu "polivao pivom i crnim vinom". Istog meseca kad se dogodio navodni incident, Džoli je podnela zahtev za razvod.

Džolijeva prodala vinariju čiji je i Bred Pit vlasnik.
Shutterstock 

- Ne mogu da izrazim koliko je uznemirujuće za mene što moram da dođem do ove tačke. Želim sve najbolje u vezi s tim poslom i iskreno se nadam da će deca drugačije percipirati Miraval kada odrastu i da će te posetiti, ali Miraval je za mene umro u septembru 2016. godine. Sve što sam videla godinama nakon, to je nažalost potvrdilo - piše Džoli.

Podsetimo, Pit je tužio svoju bivšu suprugu zbog prodaje vinarije ruskom oligarhu priznavši da je njegova bivša supruga uložila 40 odsto od 28,4 miliona dolara kupoprodajne cene, ali je tvrdio da je samo on zaslužan za uspeh vinarije. Pit takođe tvrdi da su se prema uslovima razvoda 2019. on i Džoli sporazumeli da nijedno od njih ne može da proda svoj deo vinarije bez pristanka drugog.

Bred Pit tužio Anđelinu za prodaju vinarije.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, planovi su pali u vodu nakon razvoda, a iako Anđelina nije imala pravo da proda svoje delove dok se parnica ne završi ona je to ipak uradila. Džolijeva je svoj deo Chateau Miravala prodala je Juriju Šefleru, vlasniku kompanije koja proizvodi najprodavaniju rusku vodku "Stoličnaja" ili "Stoli" kako je zovu.

Vinarija Miraval.
Youtube Vinarija Breda Pita i Anđeline Džoli

Prošli mesec, Anđelinina bivša kompanija, Nouvel, podnela je tužbu protiv Pita tešku 250 miliona dolara, tvrdeći da je njen bivši suprug pokušao da „preuzme kontrolu“ nad imanjem od 1.300 hektara. Prema sudskom dokumentu, kompanija je tvrdila da je Pit "osmislio do sada uspešan plan da preuzme kontrolu nad Miravalom.

Anđelina Džoli je na ovom slučaju odnela je još jednu pobedu protiv Breda Pita, iako je glumac optužio Anđelinu da je namerno pokušala da mu nanese štetu tako što je prodala deo imanja.

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!