Anđelina Džoli ponovo je postala glavna tema javnosti nakon što se saznalo da se ponovo istetovirala. Mr. K, njen tattoo umetnik je prvi objavio fotografiju sa glumičinim šakama i upitao pratioce šta misle da sada krasi njene šake. 

"Još ne mogu da verujem da sam je ščepao za ruku i tetovirao. Pogodite šta ona ima na dlanu", napisao je.

Odgovori su bili različiti, a mnogi su smatrali da je nova tetovaža posvećena njenom bivšem suprugu Bredu Pitu.

"Je*i se, Brede Pite", "Crkni, Brede", "Konačno slobodna".... nagađaju fanovi čuvene glumice. Međutim, Mr. K se potom oglasio i otkrio da tetovaža "nema nikakve veze s Bredom Pitom".

Glumica je potom uslikana na ulici i primećeno je da njene srednje prste sada krase dva bodeža, koji izgledaju kao da joj prolaze kroz kožu.

"Za mene je ovo i dalje poruka Bredu Pitu", veruje jedan tviteraš, što nije iznenađujuće ako se uzme uopšteno značenje tetovaže bodeža. 

Tetovaža bodeža može predstavljati sve kvalitete u nama samima, kao i svaku nedaću koju možemo iskusiti u životu; najveća od svih je smrt. Ne samo da je bodež predstavljanje izdaje, gubitka i opasnosti, već se vidi i kao simbol zaštite, žrtvovanja i hrabrosti, što morate priznati, i te kako može da ima veze sa svim što je Anđelina prošla u životu.

Anđelina Džoli istetovirala je bodeže.
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, inspirisao je ili ne bol koji je iskusila tokom braka s glumcem i po rastanku od njega, poznato je da je Anđelina Džoli zaljubljenica u noževe. Ona ima bogatu kolekciju ovog hladnog oružja, a jednom prilikom je pričala da joj je majka prve bodeže kupila kada je imala 11 ili 12 godina.

"To nisu svetlucavi, novi noževi iz prodavnice. U pitanju su anktikviteti, prelepi noževi iz drugih zemalja, zaključani kako ih moj sin ne bi dirao", ispričala je Anđelina davne 2003. godine.

Ona je pričala i o tome kako je svoju kolekciju koristila u krevetu. "Imala sam noževe okolo... Rano u mojoj prvoj seksualnoj vezi, izvadila sam noževe i cele noći smo napadali jedno drugo", ispričala je glumica. "Nije bolelo, bilo je hladno, osećala sam se tako primitivno i iskreno."

Inače, telo Anđeline Džoli krase brojne tetovaže, a glumica je i sama u prošlosti otkrila njihova značenja. 

Gotičkim pismom je ispisano "Znaj svoja prava". U pitanju je pesma benda The Clash.

Koordinate lokacija na kojima su rođena njena deca, kao i mesto rođenja Breda Pita, Oklahoma.

Budistička molitva posvećena njenom sinu Medoksu koji je 2003. godine usvojen iz Kambodže.

Dizajn budističkog hrama koji osobu koja ga ima na telu podseća da ima milosti prema sebi.

Drevne budističke mantre koje navodno donose sreću i bogatstvo.

Prikaz četiri kontinenta i 4 elementa - zemlju, vodu, vetar i vatru. Tekst na arapskom koji znai "odlučnost". Njom je prekrila tetovažu koju je uradila sa bivšim mužem Bilijem Bobom Tortonom.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!