Nakon manjeg zatišja, odnos Anđeline Džoli i njenog bivšeg supruga Breda Pita ponovo je, odnedavno, postao tema javnosti. Najpre je povod dao sam glumac kojeg je iznenadilo pitanje novinara o ćerki Zahari. Njegov odgovor samo je odao utisak da nije imao pojma da je krenula na fakultet, a njena reakcija na sve stigla je brzo, već nakon inicijacije u sestrinstvo, gde se predstavila samo kao Džoli, ali ne i kao Pit.

Malo potom, saznalo se da Bred još uvek nije upoznao devojku Ines de Ramon sa decom, iako su u ozbiljnoj vezi. Mnogi su bili mišljenja da je porodici potpuno okrenuo leđa od kako je "smuvao" nekoliko decenija mlađu. 

Bred još nije devojku Ines upoznao sa decom.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I kao "šlag na tortu" bio je stori njegovog usvojenog sina Paksa koji datira iz 2020. 

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Stori Paksa Tijena iz 2020.
Instagram 

Inače, sporna objava je nastala malo nakon incidenta u avionu kada je Bred Pit navodno nasrnuo na Anđelinu i decu. Mlađi su bili preplašeni, a sa Paksom i Medoksom je došao u direktan sukob nakon što je Bred navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu", otkrio je FBI izveštaj. Uvreda vezana bila je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Bred je izvređao decu koju ima sa Anđelinom.
SL/Terma / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon skandala Bred se nije oglašavao, a izvori bliski glumcu rekli su da je "frustrirajuće to što je predstavljen kao loša osoba u medijima, što je daleko od istine". Dodali su da Pit poštuje svoju decu, ali i da je "njegovo ćutanje je mnogo glasnije jer je odlučio da bude dostojanstven" u trenutnoj situaciji.

Nažalost, "silent" tretman, odnosno njegovo ćutanje mnogi su posmatrali kao emotivnu manipulaciju. 

Bred se nije oglašavao nakon skandala.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, mnogi su željno čekali Anđelininu reakciju i sada su je i dobili. Glumica je uhvaćena u provodu sa prijateljima i bila je više nego dobro raspoložena, ne skidajući osmeh sa lica.

Očekivano, komentari nisu izostali, te su se javili i oni koji su i dalje na Bredovoj strani. "Anđelina likuje jer joj sve ide na ruku", "Dok joj deca drhte od Breda "velika majka" partija", "Okrenula decu protiv bivšeg i sada izlazi", pisali su pojedinci, ali je bilo i onih koji smatraju da je glumica "zaslužila predah nakon svih problema"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!