Bred Pit konačno je srećan u ljubavi kraj 29 godina mlađe dizajnerke nakita Ines de Ramon. Kako se čini, njihova veza napreduje u dobrom smeru, te je par nedavno proslavio i prvu godišnjicu. Retko kada se odvajaju, ali to očigledno ne znači da ju je glumac upoznao sa decom

Razloga je mnogo, a dok se smatra da je glavni to što žele da idu polako u vezi i da se "ne zaleću", drugi smatraju da je zapravo problem što Bred nema nikakvu komunikaciju sa naslednicima. 

Ovako nešto nije teško zaključiti s obzirom da u poslednjih par godina decu viđamo isključivo sa Anđelinom, ali ne i sa Pitom, iako su pojedinci i dovoljno veliki da mogu da vide svog oca ako to odluče. 

Podsetimo, s glumicom Anđelinom Džoli ima troje biološke dece - ćerku Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen (15), a ona je ranije usvojila Paksa (19), Medoksa (22) i Zaharu (18), koje je glumac prihvatio kao svoje.

Ipak, kada su krajem 2016. pokrenuli brakorazvodni postupak, na račun glumca pale su razne optužbe o nasilju nad decom. Konkretno, govorilo se o njegovom okrutnom ponašanju prema najstarijim, usvojenim sinovima s kojima već duže vreme ne razgovara.

Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod upravo radi glumčevog sukoba sa sinom Medoksom u privatnom avionu, koji je tada hteo da obraniti majku.

Medoks je ušao u konflikt sa Bredom.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

"Sva deca bila su uplašena. Anđelina je povredila lakat i leđa, a jedno dete Bred je pokušao da uguši, a onda ga je i udario po licu", rekli su izvori bliski Angđelini dok oni s Bredove strane govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Izvor blizak glumcu rekao je tada kako između Breda i najstarijih sinova ne postoji baš nikakva poveznica, a šuškalo se i da je Paks odlučio da se distancira od oca, po uzoru na svog starijeg brata. Uz to, početkom ove godine javnost je iznenadio reakcijom na upit novinara, kojeg je zanimalo koliko je ponosan na ćerku Zaharu povodom upisa na fakultet.

Bred nema kontakt sa decom.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Da, to je predivno. Stvarno predivno", kratko je prokomentarisao, dok se istovremeno nelagodno komešao kao da mu je neprijatno.

Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Pit verovatno nije ni bio svestan ove činjenice.

"Ta deca ne razgovaraju s njim", "On ovo sigurno nije znao", "Upravo je saznao", samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama, piše Story.hr.

Bonus video:

"NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT!" Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!