„Nije da on ne voli Ines, već samo želi da osigura da ova veza ima budućnost pre nego što učini taj veliki korak“, rekao je insajder za US Weekly Monday.

Izvor je dodao da je "veza para jača nego ikad" i da je dizajnerka nakita čak postača "veoma bliska" sa užim krugom Oskarovca.

devojka Breda Pita
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kada je u pitanju njegova porodica, zvezda Holivuda navodno ne želi da „nameće stvari osim ako se ne odvijaju prirodno”.

Bred Pit sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli deli šestoro dece — Medoksa (22), Paksa (19), Zaharu (18), Šajlo (17) i blizance Vivijen i Noksa (15).

Anđelina sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je „tokom godina izlazio sa nekoliko žena“, nijedna od njih nije upoznala njegovu decu, rekao je insajder agenciji.

Pit (59) i Ramon (30) su prvi put bili romantično povezani u novembru 2022. nakon što su primećeni zajedno na Bono koncertu u Los Anđelesu - mesecima nakon njenog rastanka od Pola Veslija.

U to vreme, par je navodno izlazio nekoliko meseci pre nego što je potvrdio svoju vezu.

Bred Pit sa devojkom
Pool39/face to face / Face to Face / Profimedia 

Ali stvari su naizgled postale još ozbiljnije kada su viđeni kako se zabavljaju na Pitovom rođendanu prošlog decembra pre nego što su kasnije uživali u bekstvu u Kabo San Lukasu u Meksiku, gde se dizajnerka sunčala u toplesu.

U junu, Ramon je fotografisana kako nosi ogrlicu sa priveskom „B“ usred izveštaja da se par „sjajno slaže“.

„Njih dvoje su provodili mnogo vremena zajedno ovog leta jer istinski uživaju u zajedničkom društvu i veoma su zaljubljeni jedno u drugo“, rekao je insajder za People u julu.

Ines de Ramon
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"To je očigledno svakome ko ih vidi zajedno."

Pre nego što se uozbiljio sa Ramonovom, zvezda „Vavilona” je nakratko bila povezana sa manekenkom Emili Ratajkovski nakon njegovog rastanka od Džolijeve (48).

Bred Pit
Shutterstock 

Nekadašnji omiljeni holivudski par se rastao 2016. nakon 12 godina veze i dve godine braka. Iako je njihov razvod okončan 2019. godine, njih dvoje još uvek ne pričaju o detaljima starateljstva nad decom i imovine.

Glumac je ranije bio u braku sa Dženifer Aniston od 2000. do 2005. Pit je negirao da je varao miljenicu "Prijatelja" tokom njihovog braka.