Sukobi unutar porodice Džoli-Pit ponovo su dospeli do medija, baš kada je delovalo kao da se strasti smiruju.

Sve je počelo nakon što je isplivao snimak Zahare, ćerke glumice Anđeline Džoli i glumca Breda Pita na proslavi na koledžu, kada se ona predstavila samo majčinim prezimenom.

Potom je osvanula stara objava Paksa Džolija-Pita iz 2020. u kojoj je nazvao oca "užasnim ljudskim bićem" i napisao da sva deca "drhte od straha" pored njega.

Bred Pit nije izneo svoju stranu priče i odabrao je dostojanstvenu tišinu, kažu osobe bliske njemu, koje ističu za američke medije da glumac ima "veliko poštovanje" za svu svoju decu. Međutim, čini se da se s nekima od njih šestoro slaže mnogo bolje, piše Glossy.

Prijatelji Breda Pita za njegov odnos sa decom krive Anđelinu Džoli
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najnovije vesti o odnosu Breda Pita s decom su tužne

Kako sada pišu strani portali, spekuliše se da se Bred Pit zapravo viđa samo sa svojom biološkom decom koju je dobio s Anđelinom Džoli – Šajlo (18) i blizancima Noksom i Vivijan (15). Navodno su se usvojena deca para, odnosno Medoks (22), Paks (19) i Zahara (18), otuđila od oca.

Prema tvrdnjama izvora bliskih glumcu, pravo da provode vreme sa ocem sada koriste samo njegova biološka deca, dok Medoks, Paks i Zahara neće da čuju za Pita i Medoks, a Paks su odavno prestali da koriste njegovo prezime.

– Među njihovim prijatlejima postoji osećaj da je (Paksova) objava savršen primer otuđenja od roditelja, mislim, ovo je udžbenička demonstracija otuđenja od roditelja –prenosi Daily Mail izjavu anonimnog izvora.

Prijatelji Breda Pita za njegov odnos sa decom krive Anđelinu Džoli
SL/Terma / Backgrid USA / Profimedia 

– Bredov tim misli da ona igra ove igre godinama, ali oni ne žele da budu uvučeni u tu bitku – ističe osoba bliska bivšem paru.

– Godinama i godinama ona priča i prepričava iste otrovne stvari o njemu, a realnost je da je ona otuđila decu, a to je realnost koja brine Breda – kaže izvor. – On brine o svima njima. To je poražavajuće.

S druge strane, osobe bliske Anđelini Džoli ističu da "Bred Pit nema koga da krivi osim sebe samog", kao i da je "Anđelina pokušavala da zaceli svoju porodicu i nastavi dalje, ali ne dopušta to".

Omiljeni trik Anđeline Džoli daje poseban izgled kaputu koji nikada ne izlazi iz mode.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Starateljstvo nad decom Anđeline Džoli i Breda Pita

Prvobitnom odlukom suda određeno je da će glumci ravnopravno deliti starateljstvo nad šestoro dece, na šta su advokati Anđeline Džoli uložili žalbu. Usledila je duga pravna borba jer je Pit želeo da deca provode s njim onoliko vremena koliko su s majkom, a nekadašnji par stalno ulaže nove žalbe, a neka od njihove dece su u međuvremenu postala punoletna.

Anđelina je, inače, optužila Breda Pita za nasilje u porodici, za šta je priložila i dokaze.

Možda će vas zanimati: Reakcija Breda Pita na objavu sina na društvenim mrežama

Bonus video

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Izvor: Glossy