Javnost ne prestaje da bruji o storiju usvojenog sina Anđeline Džoli i Breda Pita, koji je, nakon tri godine, procurio u javnost, a na kojem je javno izvređao svog oca nazivajući ga pogrdnim imenima. 

Podsetimo, objava datira iz 2020, i objavljena je malo nakon dodele Oskara u Los Anđelesu, kada je Pitu uručeno priznanje za najboljeg sporednog glumca. Sutradan je na profilu Paksa Tijena osvanuo stori sa fotografijom sa dodele i jezive optužbe.

Paks Tijen je izvređao oca na storiju.
Instagram 

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Paks je javno izvređao oca i stao na stranu svoje majke.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očekivano, ove reči odmah su odjeknule i došle su kao "cherry on top" nakon što se i usvojena ćerka Zahara, kako se činilo, javno odrekla prezimena slavnog oca, već se predstavila samo kao Zahara Džoli prilikom inicijacije u sestrinstvo na koledžu. 

Pitu nije išlo u korist ni to što se stekao utisak da on nije ni imao pojma da je njegova ćerka uopšte i upisala fakultet, a godinama se šuška da uopšte ne viđa decu, pogotovo od kako je sa Ines Ramon u vezi. 

Sada, kada je ceo svet saznao za mišljenje njegovog sina o njemu, svi su u iščekivanju kakva će Pitova reakcija biti iako se javno nisu oglašavali ni on, ni Anđelina. 

Bred Pit se nije oglašavao nakon skandala sa decom.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, način na koji je odlučio da reaguje mnogima je "trn u oku" i "gore od bilo kojih reči". Kako je najpre rekao izvor blizak glumcu, "frustrirajuće je to što je Bred predstavljen kao loša osoba u medijima, što je daleko od istine". Dodao je da Pit poštuje svoju decu, ali i da je "njegovo ćutanje je mnogo glasnije jer je odlučio da bude dostojanstven" u trenutnoj situaciji.

Nažalost, "silent" tretman, odnosno njegovo ćutanje mnogi su posmatrali kao emotivnu manipulaciju

Bred Pit je odlučio da ne reaguje na reči njegovog sina.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Svi znamo da je mnogo gore kada roditelji ćute nego kad viču, ovo je nečuveno", "Njegova rekacija mi budi žmarce, pao mi je u očima. Deca su glasna jer žele da se promeni, da je tu, da je drugačiji, a on bira da bude "dostojanstven". Ovo je mučenje. Ćuti i nada se da će sve proći, eto šta radi", samo je delić koji se mogao pročitati.

Podsetimo, Paksova reakcija usledila je malo nakon sukoba u avionu kada je Bred, prema rečima Anđeline napao i nju i decu. 

Glumac ju je navodno zgrabio i gurnuo na zid. A zatim je udario u plafon aviona i napravio rupu u njemu. Nakon što ga je jedno od dece nazvalo pogrdnim imenom, Džoli je navodno nasrnula na Pita i počela da ga davi ne bi li ga sprečila da fizički napadne dete. Pit se ponašao kao "čudovište", prema njenim rečima, non-stop se žalio i vrištao na decu.

Anđelina na sve načine pokušava da zaštiti decu od Breda.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bred Pit je navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu" tokom žestoke svađe u njihovom privatnom avionu, otkrio je FBI izveštaj. Uvreda vezana bila je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Pročitajte još: NAKON SINA I ĆERKA SE ODREKLA: Bred Pit zbog 29 godina mlađe zaboravio na decu, reči njegove naslednice su gore od smrti

Bonus video:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!