Pre samo nekoliko dana Bred Pit je i javno predstavio svetu svoju devojkuInes Ramon. U isto vreme, njegova ćerka Zahara konačno je krenula na koledž i upala u sestrinstvo "Alpha Kappa Alpha", a snimka koji je nastao na noći inicijacije podigao je ogromnu prašinu u javnosti upravo jer je na neki način potvrdio da  ima istine u pričama da, od kako je u vezi sa 29 godina mlađom, ne komunicira sa decom.

Glumac navodno naslednike nije video mesecima, niti ih je upoznao sa Ramon. Ovako nešto nije teško zaključiti s obzirom da u poslednjih par godina decu viđamo isključivo sa Anđelinom, ali ne i sa Pitom, iako su pojedinci i dovoljno veliki da mogu da vide svog oca ako to odluče.

Bred Pit ne viđa decu od kako je sa Ines Ramon.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor blizak glumcu rekao je tada kako između Breda i najstarijih sinova ne postoji baš nikakva poveznica, a šuškalo se i da je Paks odlučio da se distancira od oca, po uzoru na svog starijeg brata. Uz to, početkom ove godine javnost je iznenadio reakcijom na upit novinara, kojeg je zanimalo koliko je ponosan na ćerku Zaharu povodom upisa na fakultet.

Bred Pit sa decom koju ima sa Anđelinom.
- / Backgrid USA / Profimedia 

"Da, to je predivno. Stvarno predivno", kratko je prokomentarisao, dok se istovremeno nelagodno komešao kao da mu je neprijatno. Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Pit verovatno nije ni bio svestan ove činjenice.

"Ta deca ne razgovaraju s njim", "On ovo sigurno nije znao", "Upravo je saznao", samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama. Iako se polemisalo da li u svim tim tvrdnjama ima istine, poslednji snimak Zahare koji je kružio mrežama pokazao je da "gde ima dima, ima i vatre". 

Zahara nosi samo majčino prezime.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na snimku koji je nastao na ceremoniji učlanjenja u sestrinstvo "Alpha Kappa Alpha" na koledžu koji pohađa ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Zahara, ova poznata naslednica se ponosno predstavlja: "ZAHARA MARLI DŽOLI".

Oni koji su pogledali snimak odmah su počeli da komentarišu da je ova 18-godišnja tinejdžerka izostavila da pomene ime svog oca Breda Pita, koje inače nosi ili je makar do sada nosila.

Zahara je verna samo majci, ali ne i ocu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Nisam želeo da bilo šta kažem, ali Zahara je izostavila očevo prezime", "Oh, Zahara je rekla da se preziva Džoli, a ne Džoli- Pit", "Ovo što je uradila Zahara gore je od smrti za roditelja", komentariše se i poručuje da je ovim rečeno da "glumac nije zaslužio da njegovo prezime bude pomenuto".

Neki hvale "samohranu majku Anđelinu Džoli": "Zahara kako iz sve snage izgovara svoje prezime Džoli i tako mi je drago da ovo vidim".

Inače, Us Weekly je ranije pisao da sin Anđeline i Pita Medoks (22) na određenim dokumentima koristi samo majčino prezime.

Medoks takođe nosi samo Anđelinino prezime.
Callahan/ACE / Acepixs / Profimedia 

"Medoks želi da zvanično promeni prezime (da se odrekne prezimena Pit), ali mu Anđelina to ne dozvoljava", rekao je izvor 2021. godine, a da li će glumac uspeti da uspostavi komunikaciju sa decom i obnovni "spaljene mostove", ostaje da vidimo i da se nadamo.

Pročitajte još: NAKON RASTURAČICE BRAKOVA LJUBI ONU ZBOG KOJE JE ZABORAVIO ROĐENU DECU: Zna se u kom pravcu ide veza sa 29 godina mlađom

Bonus video:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!