Čuveni zavodnik Bred Pit nikada bolje nije izgledao, što mnogi pripisuju tome što je ponovo emotivno ispunjen. Poznato je da već godinu dana uživa u vezi sa 29 godina mlađom Ines de Ramon, a čini se da im razlika u godinama ni najmanje ne smeta.

Jedino što remeti njihovu sreću je odnos glumca sa bivšom ženom Anđelinom Džoli, sa kojom se još uvek sudi, kako oko vinarije, tako i oko starateljstva nad decom. 

Bred Pit uživa u novoj vezi.
Tim Merry / MirrorPix / Profimedia 

Međutim, postoje određeni navodi da Pit decu nije video mesecima, tačnije, od kako je u vezi sa Ramon, niti ih je upoznao. Ovako nešto nije teško zaključiti s obzirom da u poslednjih par godina decu viđamo isključivo sa Anđelinom, ali ne i sa Pitom, iako su pojedinci i dovoljno veliki da mogu da vide svog oca ako to odluče.

Izvor blizak glumcu rekao je tada kako između Breda i najstarijih sinova ne postoji baš nikakva poveznica, a šuškalo se i da je Paks odlučio da se distancira od oca, po uzoru na svog starijeg brata. Uz to, početkom ove godine javnost je iznenadio reakcijom na upit novinara, kojeg je zanimalo koliko je ponosan na ćerku Zaharu povodom upisa na fakultet.

Bred Pit nema komunikaciju sa decom.
- / Backgrid USA / Profimedia 

"Da, to je predivno. Stvarno predivno", kratko je prokomentarisao, dok se istovremeno nelagodno komešao kao da mu je neprijatno. Video je odjeknuo društvenim mrežama, a gotovo svi su zaključili da Pit verovatno nije ni bio svestan ove činjenice.

"Ta deca ne razgovaraju s njim", "On ovo sigurno nije znao", "Upravo je saznao", samo su neki od komenatara koje su obožavatelji pisali na društvenim mrežama. Da li u pričama zaista ima istine, nije poznato. 

Bred Pit navodno ne zna ništa o svojoj deci i njihovim navikama.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da Pita komenari pojedinaca i ne dotiču preterano. On uživa u svojoj novoj vezi, prvoj ozbiljnoj nakon kraha braka, a nedavno je izvor blizak paru prokomentarisao za People da su Bred i Ines de Ramon jako srećni. 

"Ovo Bredova Bredova prva prava veza nakon razvoda. On Ines predstavlja kao svoju devojku", otkrio je insajder pa poručio: "Sjajno je videti ga da je dobrom mestu, ona ga čini srećnim".

Ines de Ramon je nova devojka Breda Pita.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ovim "moja devojka" Bred Pit je jasno rekao šta misli o emotivnom odnosu. Sa svojom devojkom pojavio se pre nedelju dana na 12. LACMA Art+Film Gala svečanosti u Los Anđelesu. Očevici su rekli da se par sve vreme šalio i smejao sa ostalim gostima.

"Čini se da se dobro zabavljaju", rekao je izvor za Page six.

Podsetimo, Bred Pit i Ines de Ramon pojavili su se prvi put zajedno u javnosti prošlog novembra na koncertu Bona u Las Vegasu. Trudili su se da izbegnu paparace, ali je slika njih dvoje kako se sunčaju (ona je u toplesu) bila potvrda veze.

Ines de Ramon i Bred Pit prvi put su uhvaćeni pre godinu dana.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona ga je pratila dok je u Evropi snimao film "Formula 1", a zatim i nosila ogrlicu sa priveskom u obliku slova B, te ostaje da vidimo da li će ovaj odnos postati još ozbiljniji i eventualno biti krunisan brakom, a još fotografija Bredove nove devojke pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/inesdrmn Pogledajte još fotografija Ines de Ramon, nove devojke Breda Pita

Pročitajte još: "NIJE DA JE NE VOLI, NEGO..." Zašto Bred Pit još uvek DECU NIJE UPOZNAO sa novom devojkom? I ne, Anđelina mu ne brani

Bonus video:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!