Da su stvari daleko od idealnog, bez prevelike šanse da ikada budu normalne, postalo je jasno kada je otpočeta najduža parnica u istoriji Holivuda između bivših supružnika Anđeline Džoli i Breda Pita. Bitka oko starateljstva nad decom pretvorila se u krvavi rat, a čini se da u svemu prednjači glumica koja ne bira sredstva da udari na bivšeg supruga. To je rezultiralo i time da su odnosi dece i Breda trajno narušeni, no, ne kaže se za džabe - ko se mača lati, od mača i strada. 

Odnos Paksa sa majkom Anđelinom ali i ocem se zakomplikovao.
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Tako je posledice svojih odluka osetila i sama glumica, a poslednji udarac zadao joj je miljenik, sin Paks, sa kojim je nedavno viđena u javnosti nakon duže pauze. Paks je izrastao u pravog zavodnika, i kako stvari stoje, odlučan je da se i on bavi umetnošću, baš kao i roditelji, s tim što je ono što njega zanima slikarstvo. 

Međutim, upravo je tu došlo do problema, jer Paks ne samo što ne želi da išta ima sa Pitom, već ni sa majkom Anđelinom, te se predstavlja pod pseudonimom Embtto i odbija da koristi prezimena bivšeg para. On je rešen da uspe u svetu umetnosti i da to bude njegova zasluga, a ne roditelja, a kako su izvori tvrdili, on želi i da se distancira od roditelja nakon drame koja ne prestaje. 

Inače, Paks se trenutno sprema i za svoju prvu samostalnu izložbu koja bi trebal oda se održi u Tel Avivu, ali više detalja za sada nije poznato. I on, kao i ostala deca drže se dalje od prljavih poteza roditelja, i kako su stariji i razumeju kako stvari funkcionišu, pokušavaju na sve načine da se drže dalje od svega. 

Podsetimo, Paks je rođen 2003. u Vijetnamu, kao Pam Kuang Sang, a glumački par usvojio ga je kada je imao tri godine. Za njega se priča da se najređe pojavljuje u javnosti, kao i da najmanje voli kamere. 

O njegovim biološkim roditeljima gotovo se ništa ne zna, a Time je pisao da su ga Anđelina i Bred pronašli u jednoj lokalnoj bolnici, napuštenog. 

"U početku sam mislila da neću usvojiti dete iz Vijetnama jer je Medoks iz Kambodže, a te dve zemlje imaju kompleksnu istoriju", rekla je Anđelina jednom misleći na ratne situacije.

Ipak, verovanje u to da će u budućnosti svi biti porodica, odlučila je suprotno. "Proveo je tri i po godine na jednom mestu, u jednoj sobi, bez izbora, bez slobode. Odjednom, stigao je ovde u veoma slobodnu situaciju", rekla je Anđelina nakon što su ga Bred i ona usvojili, dok ga je u intervjuu za "People" u isto vreme nazvala "najglasnijim članom porodice".

Paks se 2014. godine pojavio u 'Maleficent', a zatim i 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Takođe, učestvovao je u kreiranju Anđelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Medoksom.

Paks je završio srednju školu u Los Anđelesu u junu 2021, ali se nije pojavio na zvaničnoj proslavi zbog potencijalne medijske pomame. "Veoma je stidljiv i verovatno nije želeo da dovede medijski cirkus na događaj", rekao je blizak izvor za The Sun.

Iako je poznato da je sa majkom u odličnim odnosima, otkako su se Endži i Bred razveli i otkako je krenula sudska bitka za starateljstvo, pisalo se da se zakomplikovao i odnos Paksa i Breda. Naime, pre nekoliko godina u javnost je procurilo da je Anđelina svom sinu rekla da njegov otac nikada nije želeo da ga usvoji.

US Weekly je još 2018. objavio da je Anđelina navodno rekla tada 15-godišnjem Paksu tokom razvoda da ga "njegov otac nikada nije želeo", a njihov izvor tvrdi i da je dečaku rekla kako je Bred bio besan kada je saznao da je ona, protiv njegove volje, ipak pokrenula proces usvajanja.

"Iako je Bred to negirao, to je zaista narušilo njegov odnos sa sinom", tvrdi izvor, objašnjavajući da je Bred izrazio zabrinutost zbog usvajanja trogodišnjaka koji ne govori engleski, manje od godinu dana nakon što su se prvi put ostvarili kao roditelji kada im se rodila biološka ćerka Šajlo. To je, tvrdi izvor, "bio veoma težak period za njih kao par", a Anđelina je tada navodno rekla Bredu: "Paksu sam ja potrebnija nego Šajlo".

"Bio je skoro kraj njihove veze, ali Bred je odlučio da ostane", dodao je izvor. A iako je Anđelina mislila da će ovim priznanjem vezati Paksa za sebe, to ga je samo nateralo da razmišlja o životu van oboje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!