Bred Pit nikada neće zaboraviti ovaj Dan očeva, ali nažalost, daleko od toga da će ga pamtiti po dobru. Sigurni smo da glumac nije mogao ni da sanja da će njegov usvojeni sin Paks, samo dan nakon što mu je na dodeli Oskara u Los Anđelesu uručeno priznanje za najboljeg sporednog glumca, izneti na privatnom Instagram nalagu strašne optužbe na račun slavnog oca. 

Poruke datiraju iz 2020. a tek sada su ugledale svetlost dana nakon što su pale u ruke Daily Mailu, malo nakon što ga se, kako se čini, odrekla ćerka Zahara.

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", a tek sada je ova poruka isplivala na površinu. Rečenica prepune uvreda u kojima on oca naziva go*nar šokirale su javnost iako se zna da su njihovi porodični odnosi ozbiljno uzdrmalni.

Izvor Dejli mejla je potvrdio da privatni profil sa kojeg su objavljeni tekst i fotografija zaista pripadaju Paksu Tijenu.

Paks Džoli Pit je javno izvređao oca.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Interesantno je da su i glumac i njegov sin u maju 2017. godine odlazili kod istog psihijatra u Los Anđelesu, što je bilo samo nekoliko meseci nakon što je Anđelina Džoli iznela šokantne tvrdnje o nasilju tokom leta njene porodice privatnim avionom.

Bred Pit i Paks primećeni su kako odlaze kod holivudskog psihijatra i stručnjaka za psihoterapiju, specijalizovanog za lečenje problema u odnosima između odraslih i tinejdžera. Pojavili su se ispred ordinacije istog dana u različito vreme. Obojica su bili na seansama koje su trajale sat vremena.

Bred Pit je išao kod istog psihijatra kao i sin.
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina Džoli je usvojila Paksa iz sirotišta u Ho Ši Minu u Vijetnamu 2007, kada je imao tri godine, dok ga Bred formalno usvojio sledeće godine.

Njega je kao novorođenče napustila njegova biološka majka koja je bila zavisna od heroina.

Kada su se Pit (59) i Džoli (48) rastali 2016, samo dve godine nakon venčanja na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, deca su ostala sa majkom.

Nažalost, razvod se brzo pretvorio u surovi okršaj, pogotovo kada su se pojavili navodi o nasilju u porodici. Celu tu priču pratili su novinski izveštaji o svađi u privatnom avionu između najstarijeg sina Medoksa i Pita i glumčevom fizičkom nasrtaju na Anđelinu, za šta postoje i dokazi u vidu fotografija glumičinih povreda.

Anđelina Džoli Džoli je zatražila objavljivanje dokumenata FBI oslanjanjući se na Zakon o slobodi informacija. Zahtev je podnela još u aprilu.

Anđelina je iznela optužbe na račun bivšeg muža.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Bred Pit je navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu" tokom žestoke svađe u njihovom privatnom avionu, otkrio je FBI izveštaj. Uvreda vezana bila je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Bred Pit je vređao Medoksa.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

Pit se sukobio sa sinom Medoksom, a sukob se pretvorio u "verbalni i fizički sukob" između bivših supružnika.

Nalazi Biroa, koji nisu objavljeni u potpunosti, sugerišu da je Bred više puta pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. To je bio isti let gde je Džoli navodno zadobila povrede pa zatim predala agentu "fotografiju svog lakta u pokušaju da to i potvrdi." Pit je negirao sve tvrdnje bivše žene.

Džoli je rekla da je bilo "napetosti" između nje i njenog bivšeg muža, dodajući da se zbog Pitovog ponašanja osećala "kao talac" u avionu.

Glumac ju je navodno zgrabio i gurnuo na zid. A zatim je udario u plafon aviona i napravio rupu u njemu. Nakon što ga je jedno od dece nazvalo pogrdnim imenom, Džoli je navodno nasrnula na Pita i počela da ga davi ne bi li ga sprečila da fizički napadne dete. Pit se ponašao kao "čudovište", prema njenim rečima, non-stop se žalio i vrištao na decu.

Glumica dalje tvrdi da je cela porodica bila "u šoku" i dodala da je bila "zaleđena, uplašena i da nije znala šta da radi".

Pročitajte još: NAKON SINA I ĆERKA SE ODREKLA: Bred Pit zbog 29 godina mlađe zaboravio na decu, reči njegove naslednice su gore od smrti

Bonus video:

"NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT!" Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!