Stvari se između Breda Pita i njegove 30 godina mlađe devojke Ines de Ramon poprilično zahuhtavaju. Kako se šuška, glumac je toliko "odlepio" za novom izabranicom sa kojom odnedavno i živi da planira i da je oženi, a ova vest je šokirala mnoge, ponajvše jer Ines nije ni upoznao sa decom. 

Zapravo, do skoro se pričalo da veza sa Ines nije toliko ozbiljna, iako im je lepo zajedno, no čini se da su se stvari promenile nakon njenog useljenja u njegov stan

Kako izvori tvrde, Pit je "očaran svojom devojkom". "On uvek ima onaj drzak osmeh kada je pored nje, srećan je što živi sa njom", otkrili su izvori. "Od razvoda, Bred je izlazio sa devojkama, ali to nikad nije bilo ozbiljno - ovo je prva ozbiljna veza i on ne može biti srećniji", dodali su izvori na kraju.

Bred Pit iživa u vezi sa Ines de Ramon
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Zbog svega se misli da se u njihovom odnosu već čuju i "svadbena zvona", te da su velike šanse da sa Ines uplovi i u brak. Spominje se i da su deca u opciji, s obzirom da lepa brineta ima samo 31 godinu.

Međutim, baš iz tog razloga se smatra da bi ovaj korak bio tačka na bilo kakvu mogućnost da sa decom koju ima sa Anđelinom ikada ima ponovo očinski odnos. Na mrežama se mogu pročitati komentari da će Bred, ukoliko sa Ines dobije dete, potpuno dići ruke od naslednika koje deli sa Džolijevom

Iako je glumac dokazao na sudu da je njegova bivša supruga lagala za neke stvari, to nije otovorilo vrata komunikacije sa decom, naročito usvojenom. Sa njima nema apsolutno nikakav odnos, dok se navodno sa biološkom čuje s vremena na vreme. 

Bred pit navodno planira da zaprosi Ines.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve je počelo sukobom u avionu nakon čega je i usledio razvod Anđeline i Breda. Par se posvađao, a glumac je nasrnuo u jednom trenutku na suprugu i udario je. Svađa je kulminirala kada joj je rekao da njen usvojeni sin Medoks "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu". Uvreda je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Nakon toga ga je i drugi sin Paks javno izvređao nazvavši ga "najvećim đubretom" i "najgorim ocem", a onda se i usvojena ćerka Zahara javno odrekla prezimena slavnog oca, predstavivši se kao Zahara Džoli prilikom inicijacije u sestrinstvo na koledžu.

Usvojena deca Anđeline Džoli i Breda Pita su se odrekla oca.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: MISTERIOZNI VERENIK DŽENIFER ANISTON: Jedan muž je varao dok se borila da dobiju bebu, drugi je koristio a ko je treći?

Pitu nije išlo u korist ni to što se stekao utisak da on nije ni imao pojma da je njegova ćerka uopšte i upisala fakultet, a za sve krive i njegov odnos sa Ines, zbog koje je navodno potpuno zaboravio na činjenicu da je otac.

Nažalost, nakon haosa sa decom progovorio je i Džejms Hejven,brat Anđeline Džoli, a onda i bivši telohranitelj kojeg su njihova deca zvala "tata" i koji im je dugo bio jedina očinska figura.

Isto je kasnije tvrdio i Hejven, koji je priznao da je svesno svoju karijeru stavio na "hold" kako bi se našao svojim sestrićima, kojima je takođe poput oca.

Šuškalo se da su ova priznanja povredila Breda Pita, te da je svestan da dok nije u životima dece neko drugi im je "pravi otac". Zbog svega, ljudi su uvereni da će tek sada odnos glumca i dece zahladneti, te da su veliki izgledi da nikada ne uspostave kontakt, a ima i onih koji smatraju da će sa Ramon stvoriti novu porodicu i početi ispočetka.

Bred planira da sa Ines ponovo stvori novu porodicu.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo da li će priča sa njegovom decom iz prethodnog braka ipak imati srećan kraj, kao i da li će se veza sa lepom brinetom zaista završiti brakom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!