Ne postoji par koji nikada nije imao probleme. Usponi i padovi normalni su u svakom odnosu, ali nije tajna da mnogi strepe od sedme godine, nevezano da li je reč o vezi ili braku. Ukleta sedma godina prelomni je trenutak mnogim parovima, a ni slavni nisu izuzetak. 

To su na svojoj koži otkrile i mnoge domaće, ali i strane zvezde, a u nastavku pogledajte čiji brak nije izdržao "prokletstvo" sedme godine.

Marija Karan i Džoel Lubin

Marija Karan razvela se nakon 7 godina.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa glumica nedavno se verila sa svojim izabranikom Markom Gvozdenovićem, a iza sebe ima brak sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom sa kojim je dobila i sina. Venčali su u maju 2014. godine u crkvi Ružica na Kalemegdanu, u krugu rodbine, najbližih prijatelja i kumova. Kum na venčanju bio je ni manje ni više nego čuveni holivudski glumac Rejf Fajns. Par se razveo 2021. godine, sedam godina kasnije, a luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja je u njoj nastavila da živi sa sinom.

Madona i Gaj Riči

Madona je bila sa Gaj Ričijem.
Shutterstock 

Da je kraljica popa konačno pronašla svog princa, svet je bio uveren kada se udala za Gaja Ričija 2000. godine, ali ljubavna idila, čini se, nije dugo trajala. Godine 2008. konačno su objavili razvod, iako se mesecima pričalo o nevoljama u raju pre nego što su odlučili da podnesu zahtev za razvod.

Tijana Bogićević i Mark Robertson

Tijana se razvela od Marka.
pritnscreen/instagram 

Pevačica sa moćnim glasom udala se za Marka Robertsona 2015, a ceremonija venčanja upriličena je u Americi u društvu porodice i najbližih prijatelja. Međutim, kraj je usledio 2022, a pevačica je javnosti otkrila da se razvela tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Tom Kruz i Kejti Holms

Tom i Kejti su se razveli nakon 7 godina.
Shutterstock 

Trenutak u kome je Tom Kruz izjavio ljubav Kejti Holms skočivši na kauč Opre Vinfri urezan nam je u pamćenje kao jedan od ubedljivo najluđih TV trenutaka u istoriji. A 2005. godine, kada je svet žudeo za novim zlatnim parom nakon što su Bred i Džen okrenuli nove listove, činio nam se izuzetno romantičan, danas nam je jasno da je on bio samo lud. I Kejti je to shvatila sedam godina kasnije.

Tamara Todevska

Još jedna pevačica koja nije pregurala baksuznu sedmu godinu braka je Tamara Todevska, sestra Tijane Dapčević. Naime, makedonska pevačica je stala na ludi kamen sa košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim 2015, u Skoplju, a ceremoniji je tada prisustvovalo više od 100 zvanica.

"Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju", rekla je nakon kraha ove ljubavi.

Bred Pit i Dženifer Aniston

Bred i Dženifer pukli su nakon 7 godina.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Sam kraj 90-ih definitivno je obeležio odnos ova dva golubčića. On je bio najpopularnije ime (i lice) u Holivudu, ona Rejčel iz 'Prijatelja', a zajedno su bili ubedljivo najpopularniji par koji je svet obožavao i za koji se činilo da ništa ne može poći po zlu. Danas nam je jasno da je mnogo toga moglo i krenulo po zlu, a mnogi bi to zlo nazvali Anđelina Džoli, zaboravljajući da je za tango potrebno dvoje. Prvi izlazak imali su 1998. godine, a tačno sedam godina kasnije okončali su brak čemu je kumovala Anđelina Džoli koju zbog svega zovu "lažnom sveticom".

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin

Ana Mihajlovski razvela se nakon 7 godina braka.
ATA Images 

Voditeljka Ana Mihajlovski bila je u braku sa Mirkom Grubinom, a razveli su se posle 7 godina ljubavi. Naime, oni su sudbonosno „da“ izgovorili u tajnosti krajem 2009. i dobili su dvoje dece – sina i ćerku.

Oni su se razveli 2016, a nakon razvoda postigli su dogovor o starateljstvu nad zajedničkim sinom i ćerkom, što podrazumeva to da Mirko decu viđa kad god poželi.

Maraja Keri i Nik Kenon

Maraja je ostavila Nika nakon 7 godina.
Shutterstock 

Još jedan od zlatnih parova vezao je čvor na Kerijevom imanju na Bahamima samo šest nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju u aprilu 2008. Tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca, a četiri godine nakon toga, posle tačno sedam godina braka, odlučili su da je vreme da svako krene svojim putem. Iako je nakon razvoda od Maraje, Nik dobio još desetoro dece sa pet žena, on Maraju i dalje naziva ljubavlju svog života.

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Dženifer i Mark su se rastali nakon 7 godina.
Shutterstock 

Kada su Džej Lo i njen dugogodišnji prijatelj počeli da se zabavljaju 2004. godine, iza sebe je već imala dva propala braka, ali to je nije sprečilo da kaže sudbonosno 'da' Marku posle samo šest meseci ljubavi. Za razliku od njenih brakova sa Ojani Noom i Kris Džadom, ona je zaista našla srodnu dušu u Marku. Danas znamo da se njena srodna duša zove Ben Aflek, a iz sedmogodišnjeg braka sa Markom ima dvoje dece, blizance Emu i Maksa.

Sofija Vergara i Džo Manđanielo

Sofija i Džo razveli su se nedavno nakon 7 godina braka.
Shutterstock 

Najsvežiji primer iz sveta poznatih je brak Sofije Vergare i Džoa Manganijela, koji su, na neprijatno iznenađenje mnogih, potvrdili da je njihovoj bajci došao kraj nakon 7 godina braka.

Demi Mur i Ešton Kučer

Demi i Ešton razveli su se nakon 7 godina braka.
Shutterstock 

Demi i Ešton bili su jedan od onih parova kojima nije smetala razlika u godinama i nisu dozvolili da im to što je 15 godina starija od njega stane na put njihovoj sreći. Kada su započeli vezu 2003. činilo se da ih čeka svetla budućnost, ali je njihova sreća zaista trajala samo sedam godina, a godinu dana kasnije, u novembru 2011, priznali su da se rastaju.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!