Posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, sa kojim je bila u braku od 2014. godine, Marija Karan vratila se u Beograd sa sinom.

Umesto u "fabrici snova", karijeru je nastavila u rodnom gradu, a nedavno je upoznala i novu ljubav, Vladana Balabana, IT stručnjaka i biznismena.

Marija Karan nedavno se našla u centru skandala kada ju je navodno ošamario dečko, it stručnjak i biznismen Vladan Balaban.

marija karan
Instagram 

Ona je tom prilikom zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica i naneo povredu u vidu manje otekline.

Marija je u pratnji patrole prevezena u Urgentni centar, a incident je prijavio komšija koji je i pozvao policiju rekavši da u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog žena zapomaže.

Nakon incidenta pojavile su se u medijama brojne tvrdnje zašto je do incidenta uopšte i došlo, a navodno je već duže vreme to što Blaban ne želi da bude poznat.

marija karan
pritnscreen/instagram 

Zbog cele situacije bivši suprug Karanove rešio je da spakuje kofere i dođe za Srbiju.

On je, naime, na svom nalogu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom, te su mnogi zaključili da je stigao u našu prestonicu.

Podsetimo, 6. novembra, u subotu, u Francuskoj ulici u Beogradu desila se žučna svađa između Marije i Vlade. Kako se navodilo, nju je tada dečko udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

marija karan
Instagram 

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.