Marija Karan (39) podelila je prvu objavu na svom Instagram profilu, nakon što je nedavno bila učesnik incidenta koji se dogodio izmeđi nje i njenog dečka Vladana Balabana.

Glumica nije objavila ništa što ima veze sa tom temom, već je podelila fotografiju na kojoj sjajno izgleda, sa crvenim ružem na usnama, uz kratak komentar:

- Prelepa jesen! Usledili su brojni komplimenti, a među njima i pohvala Biljane Tipsarević, koja joj je poručila da je prelepa.

marija karan
Instagram 

Podsetimo, Marija je postala glavna tema medija kada ju je tokom svađe njen dečko IT stručnjak navodno ošamario, nakon čega mu je razlupala automobil. Ubrzo nakon toga isplivali su novi detalji događaja koji nisu bili poznati javnosti.

Slučajni prolaznici tada su pozvali patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila videli upravo Mariju, preneo je nedavno "Blic".

Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan, dok je pored nje bio Vladan Balban. Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Marija se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, a nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju.

Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku s američkim producentom.

Instagram Marija Karan