Glumica Marija Karan navodno je zadobila povrede u predelu desne strane lica kada se prošle nedelje posvađala s dečkom Vladanom Balabanom, nakon čega mu je razlupala automobil.

Sada su isplivali novi detalji nesrećnog događaja koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila videli upravo Mariju, prenosi "Blic".

Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan (39), dok je pored nje bio Vladan Balban (49). Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

marija karan
Instagram 

Karan je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena.

U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije.

Instagram Marija Karan

Juče se oglasio i Marijin advokat koji jenaveo da do nikakvog nasilja nije došlo.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja.

Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina, preneo je "Kurir".