Glumica Marija Karan posvađala se s dečkom Vladanom u ranim jutarnjim časovima. Marija je tokom svađe zadobila povrede u predelu desne strane lica, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Marija je nakon razvoda od filmskog producenta Džoela Lubina, započela vezu sa IT stručnjakom Vladanom koji već godinama vrlo usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, piše Story.

Marijin izabranik u slobodno vreme se bavi i sportom, član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, dok istovremeno voli i vrlo ceni umetnost i umetnike, što je glumici posebno bilo privlačno.

marija karan
Instagram 

Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu. Tokom leta, Marija i njen partner su letovali u Dubrovniku, ne slutivši do kakve će drame doći posle nekoliko meseci.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Što se mog emotivnog života tiče, mogu samo da kažem kako sam imala sreće da nađem pravu osobu. Nezahvalno je da pričam o detaljima našeg odnosa jer to ne radim ni na kafi s drugaricama, a kamoli ovako javno, i tako će ostati.

Za sreću je prvenstveno važno da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira na to u kom periodu života se nalazite i s kim ste. Mogu da kažem kako sam zadovoljna time gde sam bila nekada, ali i gde sam sada, rekla je svojevremeno Marija, a kako danas glumica izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Marija Karan modne kombinacije