Kako su mediji pisali, glumica Marija Karan se prošle godine razvela od cenjenog američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim je u braku bila 6 godina, a iz te ljubavi imaju i naslednika sina Marka Lea.

Pre nekoliko godina, voleli smo da je gledamo u poznatim filmovima i serijama, a Marija Karan je svoj život nastavila u Americi zbog čega su svi govorili da živi pravi američki san.

Iako se u javnosti pre nekoliko dana saznalo ko je njen novi dečko, Marija i pre nego što je rešila da spakuje kofere i svoj život preseli u Ameriku, gotovo nikada u javnosti nije govorila o svom ljubavnom životu. 

Međutim, 2011. godine u medijima je osvanula vest da je Marija Karan u vezi sa crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom, a u galeriji pogledajte kako slavni sportista izgleda:

screenshoot/instagram Petar Kapisoda

Kako se šuškalo, on je čak zbog nje ostavio tadašnju verenicu, poznatu voditeljku iz Bosne i Hercegovine Dejanu Rosuljaš i uplovio u vezu sa glumicom.

Marija se nakon ove navodne afere udala za cenjenog producenta Džoela Lubina, sa kojim je u braku provela šest godina. Od kako se udala, svega nekoliko puta imali smo priliku da čitamo intervjue koje je davala za domaće medije, a potom se u julu prošle godine pojavila vest da se definitivno razvodi iako su, navodno, nekoliko puta pokušali da spasu brak.