OVO JE NOVI DEČKO MARIJE KARAN: Glumica posle razvoda uživa kraj IT stručnjaka

Marija Karan odnedavno je započela romansu sa poznatim srpskim biznismenom, a u nastavku pogledajte kako izgleda novi dečko naše glumice

Vladan Balaban je navodno lupio šamar Mariji Karan
instagram, facebook 

Nakon što se razvela od filmskog producenta Džoela Lubina, Marija Karan ponovo uživa u ljubavi.

Srpska glumica nedavno je dobilapoziv da zaigra u seriji “Dinastija” i sa sinom Markom Leom (5) tim povodom se na neko vreme iz Los Anđelesa preseli za Beograd, a kako domaći mediji pišu, našla je i novog dečka.

Povratkom u rodni grad Marija je pronašla spokoj na profesionalnom planu, a okružena porodicom i starim prijateljima, uspela je da zaleči rane od kraha braka, koji se i zvanično okončao u aprilu, kada je Džoel doputovao u Srbiju kako bi potpisali papire za razvod.

Nakon višemesečnog preispitivanja glumica je otvorila srce za novu ljubav, a poznati srpski biznismen uspeo je da ga osvoji. Naime, Marija je sreću pronašla pokraj IT stručnjaka Vladana Balabana, koji već godinama vrlo usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, piše Story. Novi Marijin izabranik u slobodno vreme se bavi i sportom, član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, dok istovremeno voli i vrlo ceni umetnost i umetnike, što je glumici posebno bilo privlačno.

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel, Facebook screenshot Dečko Marije Karan

Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu. Iako je tek početak romanse, glumica je sigurna u svoja duboka osećanja koja gaji prema IT stručnjaku, stoga nije mnogo razmišljala kada se postavilo pitanje da li će ga predstaviti sinu, roditeljima i prijateljima.

Pre nedelju dana s njim je otputovala i na letovanje u Dubrovnik, gde uživa u čarima mora, dugim šetnjama, vekovima staroj arhitekturi, uskim ulicama od kaldrme i veličanstvenim baroknim crkvama. Ljubav iz bajke, koju u današnje vreme malo ko ima sreću da nađe, Mariji se dogodila već dva puta zbog čega je vrlo zahvalna, ipak nerado o tome govori za javnost.

marija karan
Instagram 

– Što se mog emotivnog života tiče, mogu samo da kažem kako sam imala sreće da nađem pravu osobu. Nezahvalno je da pričam o detaljima našeg odnosa jer to ne radim ni na kafi s drugaricama, a kamoli ovako javno, i tako će ostati. Za sreću je prvenstveno važno da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira na to u kom periodu života se nalazite i s kim ste. Mogu da kažem kako sam zadovoljna time gde sam bila nekada, ali i gde sam sada, rekla je svojevremeno Marija.

Instagram Marija Karan

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši