Nakon što se razvela od filmskog producenta Džoela Lubina, Marija Karan ponovo uživa u ljubavi.

Srpska glumica nedavno je dobilapoziv da zaigra u seriji “Dinastija” i sa sinom Markom Leom (5) tim povodom se na neko vreme iz Los Anđelesa preseli za Beograd, a kako domaći mediji pišu, našla je i novog dečka.

Povratkom u rodni grad Marija je pronašla spokoj na profesionalnom planu, a okružena porodicom i starim prijateljima, uspela je da zaleči rane od kraha braka, koji se i zvanično okončao u aprilu, kada je Džoel doputovao u Srbiju kako bi potpisali papire za razvod.

Nakon višemesečnog preispitivanja glumica je otvorila srce za novu ljubav, a poznati srpski biznismen uspeo je da ga osvoji. Naime, Marija je sreću pronašla pokraj IT stručnjaka Vladana Balabana, koji već godinama vrlo usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, piše Story. Novi Marijin izabranik u slobodno vreme se bavi i sportom, član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, dok istovremeno voli i vrlo ceni umetnost i umetnike, što je glumici posebno bilo privlačno.

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel, Facebook screenshot Dečko Marije Karan

Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu. Iako je tek početak romanse, glumica je sigurna u svoja duboka osećanja koja gaji prema IT stručnjaku, stoga nije mnogo razmišljala kada se postavilo pitanje da li će ga predstaviti sinu, roditeljima i prijateljima.

Pre nedelju dana s njim je otputovala i na letovanje u Dubrovnik, gde uživa u čarima mora, dugim šetnjama, vekovima staroj arhitekturi, uskim ulicama od kaldrme i veličanstvenim baroknim crkvama. Ljubav iz bajke, koju u današnje vreme malo ko ima sreću da nađe, Mariji se dogodila već dva puta zbog čega je vrlo zahvalna, ipak nerado o tome govori za javnost.

marija karan
Instagram 

– Što se mog emotivnog života tiče, mogu samo da kažem kako sam imala sreće da nađem pravu osobu. Nezahvalno je da pričam o detaljima našeg odnosa jer to ne radim ni na kafi s drugaricama, a kamoli ovako javno, i tako će ostati. Za sreću je prvenstveno važno da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira na to u kom periodu života se nalazite i s kim ste. Mogu da kažem kako sam zadovoljna time gde sam bila nekada, ali i gde sam sada, rekla je svojevremeno Marija.

Instagram Marija Karan