Lepa glumica Marija Karan godinama karijeru gradi u Americi, a iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, pratioci nemaju često priliku da vide najbliže članove porodice.

Međutim, glumica je nedavno napravila presedan i podelila fotografiju sa ocem Stevom Karanom, doktorom iz Like koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh atraktivne glumice.

Zapravo, Marija je najpre želela da sledi očeve stope i da se bavi medicinom, zbog čega je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smer, međutim već na trećoj godini shvatila je da je zanimaju drama i poezija te je krenula na časove u "Dadov", što je odredilo njen dalji put.

Iako isprva ni otac ni majka, koja je takođe u medicini, nisu bili za to da se Marija bavi neizvesnom profesijom, naposletku, videvši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

marija karan zelela je da se bavi medicinom
Chris DELMAS / Visual / Profimedia 

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Već nekoliko meseci, zbog rada na seriji "Dinastija", Marija je sa sinom Markom Leom u Beogradu, a gotovo da ne propušta nedeljna okupljanja sa porodicom, kojima prisustvuje i njen stariji brat.

Da uživa u društvu roditelja, posebno oca kojem duguje sve i od koga je nasledila temperament, Marija je pokazala nedavno objavivši jednu od svojih omiljenih fotografija sa njim, nastalu tokom večere u jednom restoranu u Budimpešti.

marija karan sa ocem stevom karanom
printscreen/inastagram