Glumica Kloi Sevinji (47), je veliku popularnost doživela serijom "Američka horor priča", godinu dana je u braku sa Sinišom Mačkovićem (41) sa kojim ima sina Vanju. Romansa Kloi i Siniše je veoma zanimljiva javnosti, a jedan od interesantnih detalja je i stil odevanja poznatih roditelja, potpuno u skladu sa njihovim stilom života.

Poznata glumica objavila je na društvenoj mreži Instragram sliku sa prošlogodišnjeg venčanja i na taj način čestitala godišnjiu svom mužu. 

"Venčani u ponedeljak, devetog marta 2020. Srećna prva godišnjica, moja ljubavi", napisala je Kloi ispod slike.

Ono što je priviklo najviše pažnje na ovoj forografiji je to kako su mladenci izgledali na dan svog venčanja.

Naime, navikli smo da mladu vidimo u raskošnoj beloj haljini ali je glumica rešila da u potpunosti bude suprotno od svega klasičnog i očekivanog. Kloi se ni manje ni više udala u crnoj haljini. Jedino što je imala od očekivanog izgleda jedne mlade to je beli veo na glavi.


Imajući u vidu njihove originalne stilove odevanja, ovakva modna izdanja nisu iznenađenje.

Kloi Savinji
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Takođe i mladoženjino odelo je bilo sve samo ne klasično odelo koje bi većina momaka ponelo na svom venčanju. specifična je bila i njegova obuća, a par je očito želeo da bude savršeno modno usklađen.

Netradicionale venčanice u poslednjih nekoliko godina postale su sve češći odabir modernih mladi i onih koje žele da "pobegnu" od klasične bele haljine. Tako tvrde mnogi modni poznavaoci i etnolozi crna boja ima dublje značenje kada se nosi za ovu priliku. Ona je neretko neobičan izbor za mladu, ali crna boja je odraz elegancije. Ujedno, ona predstavlja i moć, seksualnost, sofisticiranost, formalnost, bogatstvo, misterioznost, ali i stil.

Kloi i Siniša dobili su veliki broj čestitki na Instagramu, oglasila se na njenom profilu i glumica Marija Karan.

Za vezu Kloi Sevinji i Siniše Mačkovića saznalo se početkom 2020. godine kada se i pojavila vest da je ona u drugom stanju. Iz Njujorka povremeno stižu slike njihovog originalnog stila, a za mnoge će iznenađenje biti i sama činjenica da su se venčali jer je njihova veza u velikoj meri tajnovita. Posebno je intrigantan Siniša Mačković, koji svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika.