Srpska glumica Marija Karan razvela se prošle godine od holivudskog producenta, a sada je opet zaljubljena.

Otkako se pojavila vest da ima novog partnera, glumica Marija Karan je aktuelnija nego kada smo je gledali u njenoj najpoznatijoj ulozi sponzoruše Maje u popularnoj seriji „Ljubav, navika, panika“.

Već se pisalo o detaljima veze sa IT stručnjakom iz Novog Sada, ali kako prenose mediji, oni su kao i svaki običan par, sa dobrim i lošim danima u vezi. Par je sada uslikan na putu do plaže, a ono što je privuklo pažnju prolaznika jeste i navodna rasprava zaljubljenog para, i to na javnom mestu, ispred hotela gde je mogao svako da ih vidi i čuje.

marija karan se prosvadjala na moru sa novim deckom
Instagram 

Glumica izgleda nije vodila računa o tome što je javna ličnost, pa je bez problema svog neorganizovanog dečka kritikovala što opet kasne na plažu i nekoliko puta mu ponovila kako će opet da joj propadne dan u kom je rešila da se sunča i relaksira.

Destinacija i hotel u kome se nalaze otkrivaju da IT stručnjak Vladan ne žali novca kada je Marija u pitanju. Oni su se opredelili za Lušticu i za uživanje u ekskluzivnom hotelu u kome noć košta 500 evra.

Marija Karan, boravak u Crnoj Gori iskoristila je da tokom vikenda prisustvuje i koncertu Dina Merlina u Porto Montenegru. Poznato je da glumica obožava ovog umetnika, a srela je i drugog svog idola Novaka Đokovića koji je takođe uživao u koncertu u društvu supruge Jelene.

marija karan i novak djokovic
Instagram