Na glumicu Mariju Karan fizički je nasrnuo njen dečko Vladan nakon verbalne rasprave. 

Marija Karan u centru Beograda u ranim jutarnjim časovima žestoko se sukobila sa dečkom nakon čega je i udario glumicu, piše Kurir. Ona je tom prilikom zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica, i naneo povredu u vidu manje otekline.

Marija je automobila u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar, gde se još uvek nalazi.

Podsetimo, policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

marija karan
Instagram 

Marija se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, a nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju. Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, američkim producentom Džoelom Lubinom.

marija karan
Instagram 

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja, rekla je glumica svojevremeno.

marija karan
Instagram