Kao bomba odjeknula je vest da se u ranim jutarnjim časovima naša poznata glumica Marija Karan sukobila sa svojim dečkom u centru Beograda.

On ju je navodno nakon toga udario, i tom prilikom naneo povrede na desnoj strani lica. Glumica je nakon događaja u pratnji patrole prevezena u Urgentni centar.

Ekipa Kurira uspela je da je kontaktira, ali je Marija bila potresena, i jedva govorila. Nije bila previše rapsoložena da ispriča šta se dogodilo.

- Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala - rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.

marija karan
ATA Images 

Podsetimo, policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

Marija se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, a nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju. Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, američkim producentom Džoelom Lubinom.

marija karan
Instagram