Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je glumica Marija Karan doživela neprijatnost od strane svog izabranika, IT stručnjaka Vladana Balabana, za medije se oglasio Marijin advokat.

Naime, on je sada izneo tvrdnje da nije bilo nikakvog fizičkog niti porodičnog nasilja.

- Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja.

Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo - poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina, prenosi "Kurir".

marija karan
Instagram 

Podsetimo, do sukoba između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega je Balaban ošamario Mariju.

Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“. 

Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar, a incident je prijavio komšija koji je i pozvao policiju rekavši da u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog žena zapomaže.

Instagram Marija Karan modne kombinacije