Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je došlo do sukoba između Marije Karan i njenog dečka, IT stručnjaka Vladana Balabana.

Ona je tom prilikom zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica, i naneo povredu u vidu manje otekline.

Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar, a incident je prijavio komšija koji je i pozvao policiju rekavši da u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog žena zapomaže.

marija karan
Instagram 

Glumica nje bila raspoložena da prokomentariše sukob, ali mnogi su se pitali zašto je uopšte do istog i došlo. Sa druge strane, advokat Balabana rekao je da je njegov klijent pobesneo jer je priča uopšte i došla do medija, jer on ne želi da se eksponira u javnosti, pogotovo na ovakav način, prenosi Kurir.

marija karan vladan balaban
instagram, facebook 

Ovim povodom oglasio se Vladanov advokat koji je potvrdio da nije želeo da se eksponira medijski.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Takođe, izvor blizak biznismenu takođe je imao šta da kaže:

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - priča izvor blizak paru, te ostaje da vidimo kakav će biti razvoj situacije.