Tokom vikenda Marija Karan posvađala se s dečkom Vladanom Balabanom u ranim jutarnjim časovima. Marija je tokom svađe zadobila povrede u predelu desne strane lica, a nakon toga glumica mu je razlupala automobil.

Komšije poznate glumice ni malo nemaju reči hvale za nju, nazivajući je bahatom, te da misli da zbog popularnosti uživa veća prava od običnih građana.

- Nisam znala za incident koji je Marija imala s dečkom, ali znam za onaj koji je imala sa mnom pre oko dve nedelje - započela je razgovor za "Alo" radnica apoteke koju je glumica nedavno posetila.

marija karan
Instagram 

- Jednog popodneva Marija je ušla je u apoteku i tražila mi je „panklav“. Objasnila mi je da joj je dete bolesno i da joj je zbog toga taj lek potreban. Ja sam je saslušala i ljubazno joj objasnila da se ta vrsta leka ne može dati pacijentima sem ukoliko to lekar ne prepiše.

Tražila sam joj izveštaj lekara ili recept kako bih joj izdala pomenuti antibiotik - objašnjavala je farmaceutkinja.

- Kada je čula da ne mogu da joj dam lek koji želi, počela je da drami. Iskrena da budem, tek tada sam je prepoznala, do tada nisam obratila pažnju i nisam registrovala da je to ona. Razgovarala je telefonom i vikala, pričala kako nećemo da joj damo lek, kako je to sramotno.

Kada je završila razgovor, drsko mi je rekla da su joj svi članovi porodice lekari i da zbog toga zna koji lek treba da uzme. Ja sam joj ponovo objasnila proceduru, i ponovila da bez izveštaja lekara ne smem da joj dam „panklav“, na šta je ona bila veoma gruba - prisećala se ljubazna radnica.

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Marija Karan

- „Ovoga nema u Americi, ovo je nečuveno, meni su svi u porodici lekari“, uporno je teatralno ponavljala. To je trajalo nekoliko minuta, a kada je shvatila da je u našim očima ista kao i svi građani, ona je otišla.Bio mi je to prvi susret s njom, ali veoma loš utisak je ostavila, tako da se nadam da je i poslednji. Bila je jako nadmena, bahata i drska - rekla je sagovornica.

Ništa drugačije mišljenje o glumici nije stekao ni jedan od njenih komšija koji tvrdi da se Marija retko kada udostoji da se javi susedima.

- Viđam je povremeno, hoda uzdignute glave kao da je iz kraljevske porodice. Jako je uobražena, jedva nekada kroz zube kaže dobar dan. Na TV-u je delovala prirodno i opušteno, u stvari je totalno drugačija. Uopšte nije ljubazna, čak naprotiv - rekao je razočarani komšija.

marija karan
Instagram 

Kako je ispričao izvor blizak biznismenu za domaće medije, Vladan Balaban je u pravom paklu zbog cele situacije s Marijom.

Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza s Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos - rekao je izvor.

vladan balaban, marijin decko
Facebook screenshot