Naša poznata glumica Marija Karan nedavno se našla u centru skandala kada ju je navodno ošamario dečko, it stručnjak i biznismen Vladan Balaban.

Ona je tom prilikom zadobila povrede kada ju je partner otvorenom šakom udario u predelu desne strane lica, i naneo povredu u vidu manje otekline. 

Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar, a incident je prijavio komšija koji je i pozvao policiju rekavši da u Francuskoj ulici nalazi džip iz kog žena zapomaže.

Nakon incidenta pojavile su se u medijama brojne tvrdnje zašto je do incidenta uopšte i došlo, a navodno je već duže vreme to što Blaban ne želi da bude poznat.

marija karan vladan balaban
Instagram, ATA Images/Antonio Ahel 

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja - pričao je izvor blizak paru.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Nakon incidenta oglasio se i advokat glumice koji je rekao da nije bilo nasilja, međutim, zbog cele situacije bivši suprug Karanove rešio je da spakuje kofere i dođe za Srbiju.

Prema pisanju magazina „Star“, kada je saznao za incident, Marijin bivši muž pozvao je glumicu i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u ovoj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina.

Marija i Džoel razveli su se u februaru, ali su zbog deteta ostali u dobrim odnosima. Kada je čuo za skandal koji se desio njegovoj bivšoj supruzi, bez razmišljanja je rešio da spakuje kofere i dođe u Beograd, da joj se nađe u najtežim trenucima – navodi izvor blizak poznatoj glumici, prenosi „Star“.

dzoel lubin marija karan
pritnscreen/instagram 

Ovih dana će doputovati u tajnosti kako bi bio uz bivšu ženu i sina. Džoel smatra da Marija ovu situaciju mora da reši sama, ali i da prevaziđe stres koji je doživela. Njoj mnogo znači što ima Lubinovu podršku, koji čak planira da joj predloži da svi zajedno na neko vreme odu u Ameriku, navodno su Lubinovi planovi, te ostaje da vidimo da li će se glumica ipak skloniti iz zemlje na neko vreme ili će ipak ostati u Srbiji.