Marija Karan nedavno se sukobila sa svojim dečkom, IT stručnjakom Vladanom Balabanom.

Glumica je tokom svađe zadobila povrede u predelu desne strane lica, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

U međuvremenu je isplivalo još detalja sukoba, ali se Marija povodom svega nije oglašavala. Zapravo, o njenom ljubavnom životu se i pre Balabana jako malo znalo.

Oduvek je privatne informacije skrivala od očiju javnosti, a čak je i za poslednjeg partnera sa kojim je letovala u Dubrovniku jednom prilikom rekla:

Što se mog emotivnog života tiče, mogu samo da kažem kako sam imala sreće da nađem pravu osobu. Nezahvalno je da pričam o detaljima našeg odnosa jer to ne radim ni na kafi s drugaricama, a kamoli ovako javno, i tako će ostati.

Za sreću je prvenstveno važno da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira na to u kom periodu života se nalazite i s kim ste. Mogu da kažem kako sam zadovoljna time gde sam bila nekada, ali i gde sam sada.

marija karan
Instagram 

It stručnjak je prvi muškarac za koga se saznalo nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina sa kojim je i dobila sina Marka Lea. Marija i Lubin zajedno su bili 6 godina, a venčali su se na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

Nakon toga organizovali su svadbeno veselje i u Beogradu, a na večnu ljubav zavetovali su se u crkvi "Ružici" na Kalemegdanu.

marija karan dzoel lubin
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uprkos tome što su svi bili ubeđeni da će to biti ljubav za ceo život, nekoliko godina kasnije usledili su problemi, a izvori bliski supružnicima rekli su da je najveći povod za razvod bilo Marijino nezadovoljstvo.

- Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji “Pet” prošle godine bila na setu sa sinom.

marija karan
Instagram 

Ipak, nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a Lubin je čak i posetio Srbiju u kojoj Marija boravi trenutno zbog obaveza.

Marija je nešto kasnije našla sreću kraj Vladana koji osim što usko sarađuje sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, u slobodno vreme bavi se i sportom, član je Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije, dok istovremeno voli i vrlo ceni umetnost i umetnike, što je glumici posebno bilo privlačno. Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu. Međutim, malo ko je mogao da očekuje kakav će razvoj situacije biti kroz samo par meseci.

vladan balaban
Facebook screenshot 

Nakon incidenta, izvor blizak biznismenu je rekao:

- Vladan je poludeo jer nikako nije želeo da bude poznat, a naročito ne da se o njemu piše i priča na ovakav način. Poverio se bliskim prijateljima i rekao da mu je presela veza sa Marijom i da nije trebalo da ulazi u takav odnos. Nije ni sanjao da će se nešto ovako desiti jer su imali česte nesuglasice, ali nikada nije dolazilo do nasilja.

marija karan
Instagram, ATA Images/Antonio Ahel 

Pre njega, glumica je imala više nego neprijatan period kada su je povezivali i sa Novakon Đokovićem sa kojim se susrela dok su bili u Crnoj gori, a pre toga poznato je samo da je bila u vezi sa našim proslavljenim rukometašem Petrom Kapisodom koji je zbog nje navodno ostavio i verenicu.

marija karan i novak djokovic
screenshoot/instagram 

Sa sportistom se navodno zabavljala davne 2011. godine kada su o njihovoj aferi brujali svi mediji. Kapisoda je pre veze sa glumicom bio u vezi sa poznatom voditreljkom iz Bosne i Hercegovine Deajnom Rosuljaš, a u galeriji ispod pogledajte kako danas izgleda:

screenshoot/instagram Petar Kapisoda