Marija Karan trenutno je glavna meta medija zbog nedavnog sukoba sa svojim dečkom, IT stručnjakom Vladanom Balabanom.

Glumica je tokom svađe zadobila povrede u predelu desne strane lica, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

U međuvremenu je isplivalo još detalja sukoba, ali se Marija povodom svega nije oglašavala. Zapravo, o njenom ljubavnom životu se i pre Balabana jako malo znalo.

marija karan
ATA Images 

Iako je njen bivši muž rešio da dođe u Beograd i bude uz nju, nema sumnje da glumici najveću podršku pruža njena mama Dobrila.

Marija ne pokazuje često članove svoje porodice, ali kada to i uradi, obično ima dobar povod. Kada je jednom prilikom čestitala svojoj mami rođendan, koja je inače medicinska sestra, glumica je napisala:

- Ti si moja dobra vila, volim te najviše na svetu.

Ipak, Marija je jednom prilikom otkrila da njeni roditelji nisu želeli da se bavi glumom.

marija karan
Instagram 

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne, nikako".

Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom, ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Koliko Marija liči na mamu dokazuju mnogobrojni komentari:

"Prirodne i prelepe", "Lepa Dobrila, lepa Mara", "Bravo za mamu", "Marija ima njen osmeh", glasili su samo neki od komentara.

Inače, Marija je želela da krene majčinim stopama i da se bavi medicinom, ali je u trećoj godini Zemunske gimnazije shvatila da je zanimaju drama i poezija, te je tako krenula u glumačke vode.

marija karan
Instagram