Astrolozi smatraju da su određene kombinacije horoskopskih znakova jednostavno osuđene na propast, pogotovo ako su u braku. 

Ovan i Jarac

Ovan je energičan, impulsivan i željan akcije, dok je Jarac ozbiljan, disciplinovan i teži stabilnosti. Ovaj par može imati nesporazume zbog razlika u pristupu životu i ciljevima. Ovan može percipirati Jarca kao previše ozbiljnog i usporenog, dok Jarac može smatrati Ovna previše nepromišljenim i neozbiljnim. Njihovi različiti pristupi mogu dovesti do problema u komunikaciji i usklađivanju prioriteta.

Određene kombinacije nisu najsjajnije.
Freepik/Freepik 

Blizanci i Ribe

Blizanci su društveni, komunikativni i analitični, dok su Ribe osetljive, intuitivne i duboko emocionalne. Blizanci su skloni racionalizaciji svojih osećaja, dok Ribe traže duboku emotivnu povezanost. Ova razlika u emocionalnoj dubini i komunikacijskim stilovima može uzrokovati nesporazume i osećaj nepovezanosti. Blizanci mogu percipirati Ribe kao previše osetljive, dok Ribe mogu osećati da Blizanci nisu dovoljno emotivni.

Lav i Škorpija

Lavovi su samopouzdani, harizmatični i vole da budu u centru pažnje, dok su Škorpije tajanstvene, intenzivne i često se duboko emocionalno povezuju. Lavovi žele da budu voljeni, dok Škorpije često čeznu za dubokim emocionalnim vezama. Ova razlika u potrebama i željama može dovesti do rivalstva i osećaja nesigurnosti. Lavovi se mogu osećati zapostavljeno kad Škorpije drže svoje osećaje za sebe, dok Škorpije mogu osećati pritisak da se stalno otvaraju i izražavaju svoje emocije, piše Index.hr.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.