Pronaći idealnu osobu sa kojom ćete poželeti da provedete život nije nimalo lak poduhvat. Mnogo tu kockica treba da se složi, pored ljubavi, poštovanja i poverenja... međutim, pojedinim ljudima pronalazak "prave" ide teže nego ostalima.

Prema rečima astrologa, 4 znaka se izdvajaju kao oni koji teško nalaze ljubav svog života, a za to su "krivi" određeni faktori. 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji, promenjivosti i sklonosti komunikaciji. Međutim, njihova stalna potreba za novim iskustvima i idejama može dovesti do nesigurnosti u dugotrajnim odnosima.

Pojedini znaci ne mogu da nađu ljubav.
Shutterstock 

Strelac

Strelčevi su slobodoljubivi i avanturistički nastrojeni, što može otežati uspostavljanje dugotrajnih veza. Njihova želja za istraživanjem i učenjem može ih često odvratiti od obaveza koje nosi trajna veza.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj nezvisnosti i inovativnosti, ali njihova potreba za slobodom i nekonvencionalnim načinima razmišljanja može otežati pronalaženje partnera koji dele njihove vrednosti, piše Index.hr.

Pojedini znaci zbog svojih osobina i navika ne mogu da nađu pravu ljubav.
Freepik 

Ovan

Ovnovi su hrabri i dinamični, no njihova impulsivnost i sklonost riziku mogu otežati stabilnost u dugotrajnim vezama.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.