Slavni glumac Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon uslikani su nakon romantične večere u jednom restoranu, što je bilo pravo iznenađenje s obzirom da se par svim silama trudi da bude van vidokruga javnosti. 

Par je pokušao da se iskrade kroz garažu, što nije preterano obradovalo glumca koji je izgledao mladalački u bomber jakni i tamnim farmerkama. 

Lepa Ines oduzimala je dah i u kežual izdanju. Običnu belu majicu uparila je sa oversized kardiganom od kašmira i kožnim pantalonama, a osmeh sa lica nije skidala čak i kada je spazila paparace.

Ines de Ramon sa Bredom Pitom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo je očigledno da su emocije između njih jake kao prvog dana, te da ih nedavni skandali nimalo nisu poljuljali. 

Podsetimo, haos u javnosti je nastao kada je procurio stori Paksa, usvojenog sina Anđeline i Breda u kojem je slavnog oca stravično izvređao i optužio ga da je nemaran, kao i da ga se ostala deca plaše. 

Paks je izvređao slavnog oca.
SL/Terma / Backgrid USA / Profimedia 

Malo pre toga glumac se našao na meti kritika jer nije znao da je usvojena ćerka Zahara upisala koledž, a pravi šok je usledio kada je na mrežama završio snimak na kojem se pridužila sestrinstvu predstavivši se samo kao Džoli, ali ne i kao Pit.

Da ne govorimo o tome da glumac ne razgovara ni sa Medoksom na kojeg je nasrnuo u avionu, kada se između njih isprečila Anđelina. On je tada sina uporedio sa serijskim ubicom, nakon čega je njihov odnos trajno narušen. 

Šuškalo se da je i Šajlo u znak protesta obrijala glavu, a ovakve priče nisu iznenađenje ako se uzme u obzir da se deca mogu videti samo sa Džolijevom. 

ŠAjlo je u znak protesta obrijala glavu.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, pričalo se i da deca očajnički traže mušku figuru u svakoj osobi koja radi za njihovu majku. Tako je o njima brinuo i brat Džolijeve, Džejms Hejven, koji je nedavno gostovao u jednom podkastu i priznao da je postao veoma zaštitnički nastrojen prema Anđelininoj deci nakon što se razvela od Breda Pita.

Džejms Hejven je deci Anđeline bio kao otac.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Priznao je i da je osećao potrebu da promeni svoj život kako bi dao prednost svojoj porodici, te se iz tog razloga odrekao glumačke karijere.

"Tamo je sve počelo, počelo je sa zaštitom nje i njene dece — mojih nećaka i nećakinja", rekao je on na početku.

Pročitajte još: TUŽNA ISTINA O MARKU KOJI JE DECI DŽOLIJEVE BIO OTAC: Biološkog se odrekli, a ON ni za milion dinara nije hteo da ostane

"Postavio sam svoj život tako da mogu da budem prisutan za njih u bilo kojoj situaciji", nastavio je. "Želim da budem tu za njih ili za nju - šta god da prolazi."

Sa druge strane, nedavno se oglasio i bivši telohranitelj Anđeline Džoli, Mark Bilingejm koji je takođe govorio o bliskom odnosu sa decom glumačkog para.

"Ja sam im, u suštini, bio otac", rekao je Bilingejm. Vodio ih je na treninge, provodio vreme sa njima, bio tu da ih sasluša, vaspitava... 

Ipak, dao je otkaz kada je zbog posla zapostavio sopstveni privatni život. Za sve to što se dešavalo mnogi su krivili Anđelinu, optuživši je da "izigrava lažnu sveticu", te da "okreće decu protiv Pita". 

Anđelina Džoli se stalno može videti sa decom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, pravu istinu znaju samo oni, a javnost je ipak nešto više na strani glumice, nego na Pitovoj, kojem poručuju da bi trebalo da se "malo posveti i deci, a ne samo 29 godina mlađoj devojci"

instagram/inesdrmn Pogledajte još fotografija Ines de Ramon, nove devojke Breda Pita

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

YouTube usporava učitavanje videa Reddit / NightMean

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!