Devoja Breda Pita, Ines de Ramon, prvi put je uhvaćena u javnosti nakon skandala glumca sa kojim je u ljubavi. Podsetimo, nedavno je, pred Dan očeva, procurila stara objava njegovog usvojenog sina Paksa Tiena u kojoj ga je žestoko izvređao. 

"Srećan Dan očeva ovom svetskom se*onji. Iznova i iznova dokazuješ sebi koliko si odvratna osoba dostojna prezira. Nemaš obzira niti empatije prema četvoro najmlađe dece koja se tresu kada su u tvojoj blizini. Nikada nećeš razumeti štetu koju si načinio mojoj porodici jer nisi u stanju da to shvatiš", započeo je Paks.

"Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", dodao je na kraju.

Paks Tijen je izvređao oca.
Instagram 

Ove reči odmah su odjeknule i došle su kao "cherry on top" nakon što se i usvojena ćerka Zahara javno odrekla prezimena slavnog oca, već se predstavila samo kao Zahara Džoli prilikom inicijacije u sestrinstvo na koledžu.

Inače, sporna objava je nastala malo nakon incidenta u avionu kada je Bred Pit navodno nasrnuo na Anđelinu i decu. Mlađi su bili preplašeni, a sa Paksom i Medoksom je došao u direktan sukob nakon što je Bred navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine" i poručio joj da ona "uništava porodicu", otkrio je FBI izveštaj. Uvreda vezana bila je aluzija na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Anđelina Džoli sa decom koja danas ne vole Breda Pita.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac se nakon svega nije oglašavao, i po rečima njegovih prijatelja, odlučio je da ostane "dostojanstven", a njegov "silent" tretman mnogima se nije dopao. Sada je i Ines Ramon, devojka zbog koje navodno dodatno ne viđa decu, uhvaćena u javnosti, i sudeći po očevicima, ona je nervozno sa nekim razgovarala preko telefona, trudeći se da ne obraća pažnju na paparace.

Ipak, prema rečima izvora bliskih paru, iako joj nije svejedno zbog komentarisanja javnosti, čini se da je ipak čitav skandal ne dotiče preterano.

"U pripremi je njihova zajednička proslava rođendana, Božića, Nove godine", rekao je izvor i dodao: "Budući da Brad puni 60 godina, možda se nešto i sprema za to".

Podsetimo, Bred Pit i Ines de Ramon pojavili su se prvi put zajedno u javnosti prošle godine na koncertu Bona u Los Anđelesu. On iza sebe ima dva braka, sa Anđelinom Džoli sa kojom ima šestoro dece i sa Dženifer Aniston. Ines je bila udata za glumca Pola Veslija, kada je počela vezu sa Pitom, još je bila zvanično u braku.

Ines je već jednom bila u braku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bred je srećan i zaljubljen svoju devojku Ines, ali nema bilo kakve naznake veridbe ili svadbe. On se nimalo "ne stidi" da se ponovo oženi, ali jednostavno oboje ne razmišljaju o tome", poručio je izvor i dodao: "Niko nikoga ne tera na brze promene, nema planova o deci ili nečem sličnom, savršeno su srećni jedno sa drugim i sviđa im se kako je sve jednostavno, zabavno i uzbudljivo i uvek izgleda kao nova veza. Bred nema bilo kakvih briga kada je sa Ines, samo se čini da funkcionišu i zabavan su par", piše Daily mail.

Pročitajte još: SAMO 3 OD 6 ŽELE DA GA VIDE, A NEKI NE NOSE NI NJEGOVO PREZIME: Prijatelji Breda Pita za odnos sa decom krive Anđelinu

Bonus video:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!